Kanie Mansion
2 posters
Page 40 of 100 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 70 ... 100
Re: Kanie Mansion
Cecilia îi pune mâna pe urechea în care i-a ţipat sora ei, ca o soţie protectivă ce e, apoi îl sărută pe obraz. Să mănânci tot. Am auzit că ai meci.
Dede- Admin
Da. Îl am înafara orașului.... Mai bine nu ai veni că e drumul lung. îi spune normal și începe să mănânce salata.
Dar bruneta dintr-o dată e deranjată. Mereu îmi zici să nu vin la meciurile tale, cu câte o scuză de genul ăsta. şi îşi îndreaptă spatele, îşi pune mâinile în sân şi se încruntă. Dacă am chef să vin? Eu încerc să mă asigur că mănânci sănătos, că eşti în formă şi toate cele iar tu mă iei cu d-ăstea? Ori îţi e ruşine cu mine, ori faci alte chestii după meciuri.
Dede- Admin
Faci cum vrei. Dar m-am gândit că nu vrei să stai mult lângă niște gălăgioși transpirați. și ridică din umeri.
Nu, dar poate vreau să stau să te văd pe tine? E bine însă că nici nu te interesează. îi răspunde supărată şi dă cu o bilă de umbră peste ce îi pregătise ca mic dejun. Dintr-o dată nici pe mine nu mă mai interesează ce mănânci tu. apoi pleacă în camera ei şi încuie uşa.
Dede- Admin
Iar el își dă ochii peste cap și merge după ea, bate la ușă. Nu e vorba că nu mă interesează . Dar m-am gândit că în timpul ăla poți să faci și hobby-urile tale. Deci gata cu supărarea asta? îi zice încercând să o calmeze. Iar Akame râde în sinea ei și trage cu ochiul de la depărtare.
Nu! Când eşti aşa de indiferent, nu! Ce are dacă vin şi eu? Te-am mai întrebat odată. Ori ţi-e ruşine cu mine, ori ai alte ''treburi'' de făcut după meci de care eu nu trebuie să ştiu. zice ea încă supărată şi se pune pe un fotoliu aproape de uşă, cu mâinile în sân.
Dede- Admin
Ce indiferență zici ? Doar ți-am recomandat un sfat ca să nu te plictisești aiurea. Dar tu te superi pe mine degeaba.Nu pot sta bine cu tine în liniște și pace că începi tu câte o ceartă stupidă. îi replică răutăcios și dă să plece. Chiar nu o înțelegea, nu ia zis tot timpul să nu vină, asta ar fi a doua oară. Deci merge la bucătărie să își facă altă salată, încă îi e foame.
Cand eram la liceu nu avea nici o treaba cu venitul meu la meciuri...Acum la facultate abia de stiu care sunt coechipierii lui.. isi zice fata in gand mai cu ciuda, dar nu se misca de pe fotoliu numai de-a naiba.
Dede- Admin
Iar Levi termină de mâncat și merge afară la alergat. Akame se duce la Cecilia, vedea treaba serioasă. Sunt eu Akame, pot intra?
Page 40 of 100 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 70 ... 100