Kanie Mansion
2 posters
Page 45 of 100 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 72 ... 100
Re: Kanie Mansion
Poate o mai facem.. îi răspunde ridicând din umeri. Acum transformă-te înapoi şi hai să facem un duş. Între timp terminaseră şi Michelle cu Alexander iar Cassy adormise lângă Shirley care încă se juca cu Izaya..nu se mai sătura.
Dede- Admin
Ok. îi spune după care se reface în blondină. Data viitoare să îmi faci tit fuck. îi spune pe un ton pervers. Alexander a plecat cu o misiune, iar Levi cu antrenamentul cu echipa. Izaya până la urmă revine la normal.
Fă-ţi singură. zice pe un ton mai cicălitor şi merg jucăuşe să se spele. Ah, dar îmi plăcea.. se plânge Shirley şi îşi duce mâna la Cassy. Măcar ea nu se poate transforma în altceva.
Dede- Admin
Ar întreba cum, dar îi era lene. Merg la baie și încep să se spele. Izaya se pune lângă Shirley pe pat și o pupă pe frunte. Eh, lasă că te înveți. îi spune ușor răutăcios.
Shirley se resemnează şi lasă şi pisica. Se întoarce pe o parte la el şi se ghemuieşte aproape de el, ca şi când cerea să fie protejată şi alintată.
Dede- Admin
Acum tu faci ca felina. chicotește ușor și o ia în brațe, înceoând să o mângâie drăgăstos.
Adica dupa ce te-am alintat atata, nu merit si eu sau ce? il intreaba pe un ton usor plangacios, de parca era o copila de 6 ani. Ii placea sa isi piarda timpul asa cu el.
Dede- Admin
Normal că meriți dragă. îi spune pe un ton blând. După o pune peste el și o sărută senzual pe buze.
Ea ii raspunde si se lasa moale peste el, varandu-si limba in gura lui. Ar fi putut sta asa toata ziua si poate chiar avea sa o faca.
Dede- Admin
Acum brunetul își duce mâinile pe fundul ei ca să maseze acolo, iar cu limba o învârte cu a ei și face un lung french kiss.
Page 45 of 100 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 72 ... 100