Kanie Mansion
2 posters
Page 18 of 100 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 59 ... 100
Re: Kanie Mansion
Și uite un atac surpriză. O sărută scurt pe buze și o taie scurt și repede de bluză. Pentru a face un decolteu sexy :3 După se retrage mai în spate și trimite niște fulgere după ea. Și da, o fi un motiv pentru care cei doi ar trebui să facă echipă. Aurora prinde inamicul într-o bulă de apă și Allan îl electrocutează cu fulgerele lui. Ăăăă. Papa. Pumnii de foc îi știu. Ce să mai fac? întreba normal. Hmm. Încearcă asta. și îi dă un pergament . Ești mare și nu ai foarte mult timp pentru a învăța mai multe elemente ca ei. Dar îți poți descoperii dragonul tău. și îl încuraja. Mda... Noroc că pot să am un dragon... și se pune pe citit.
Aurora zâmbeşte şi ridică un scut mare din pământ să oprească fulgerele, apoi din ăla ies bolovani care se îndreaptă spre Allan.
Dede- Admin
Dar cum Allan nu are scuturi iar focul și fulgerul sau cuțilele nu pot tăia un bolovan( că da, e mare) singurul lucru pe care îi vine acum să îl facă e să își facă Susanoo de nivel 1. Îl face repede și cu cele două mâini schelet uriașe oprește bolovanii. După îi aruncă înapoi spre Aurora. Că da, să îi le dea înapoi.
Ea îi mulţumeşte oprindu-se cu mâinile când erau aproape de ea, pentru că le putea controla, nu? Cam rămăsese fără idei aşa că face iar o gaură sub picioarele lui Allan în care să cadă şi de data asta o astupă după ce el cade. Nu o să-l lase mult acolo, că n-are aer, logic. Doar cât să fie sigură că ea a câştigat.
Dede- Admin
Iar cum e acolo știe că singurul mod de a ieși de acolo e să avanseze cu Susanoo. Așa că se concentrează cât poate el de mult. Își amintește ce a făcut la antrenamentul ăsta plus ce ia zis tatăl lui. Și apare un schelet în spatele lui. Și încă unul mare. ( și da, e ăla al lui Itachi) Cu brațele mari îl împinge cât să aibă aer și iese afară. Mulțumesc și eu. Mi-am dezvoltat mai rapid tehnica. spune el mândru de el.
- Spoiler:
Aurora se strâmbă şi îşi pune mâinile în sân. Nu e corect. Vreau şi eu.. apoi face pe geloasa şi aruncă în el cu un jet de apă concentrat.
Dede- Admin
Ăăăă. Ai și tu sângele lui Papa. Îl poți ruga să te învețe el. îi răspunde după ce transformă apa în aburi datorită jetului lui de foc.
Ştia că dăduse cu apă degeaba, dar aşa îi venise, de ciudă. Să îmi dea şi mie să învăţ.. Păi ce e asta? Îl fac de lumină. apoi întinde degetul arătător în faţă să vadă că sclipeşte şi să se laude puţin, de.
Dede- Admin
Iar lui Allan începe să îi curgă sânge din ochi. Că așa se întâmplă la Mangekyo Sharingan. După un timp îți obosesc ochi și se rănesc. Izaya când vede asta, strigă la el. Să îți revi cu ochii la normal dacă nu vrei să orbești . Folosirea excesivă a acelor ochi pot provoca orbirea. și țipă la el. Chit că Allan se simțea încă bine și nu avea nimic. Dar Papa, mai pot. și se plânge el. Ăsta e un antrenament. Având în vedere că de puțin timp îi ai. Nu trebuie să te ții scai de ei. În plus, ai reușit să evoluezi Susanoo. Asta te-am pus să faci. zice serios. Allan se conformează și dezactivează Susanoo și acel Sharingan. A rămas doar cel normal. Să nu te facă să crezi că ai câștigat doar că Papa nu îmi dă voie să mai folosesc noile puteri. și îi zice în ciudă. Nu doar tu ai ceva în plus. și după mișcă mâinile și întinde umbra pentru a o imobiliza. Că da, Allan a învățat pe ascuns și asta. O tehnică ce a luat-o de la un general ce are ca element întunericul. S-a inspirat de la pisica care la prins atunci și voia să știe elementul ăsta. Când vede că Izaya cu Hans revin la antrenamentul lor și nu se mai uită la ei, Allan are un zâmbet pervers. Cum tehnica umbrei imobilizezi victima și copiază mișcările tale. Își duce palmele la bluza lui și o desface sus. Implicit, o dezbracă pe rozalie. :3
Rozalia roşeşte şi se uită cu coada ochiului împrejur. A-Allan, o să ne vadă.. spune încet, privindu-l fix în ochi.
Dede- Admin
Page 18 of 100 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 59 ... 100