Kanie Mansion
2 posters
Page 59 of 100 • 1 ... 31 ... 58, 59, 60 ... 79 ... 100
Re: Kanie Mansion
Da. Și eu sper asta. Că dacă e un needucat , nu are ce căuta cu fica noastră. Ce, noi doi o creștem așa bine și îi o dăm pe degeaba? continuă el să se plângă și cu laudele indirecte. Că folosește pluralul , dăh.
Dacă o vrea, o să înţeleagă, nu îţi fă griji. apoi se uită la el zâmbind şi îi pune mâna pe umăr. Nu voia să îl ia direct de mână sau să facă altceva, că trebuia să se apropie de el pas cu pas, ceea ce totuşi i se părea foarte ciudat.
Dede- Admin
Da, sper și eu... Că de nu, îl fac pachet și îl trimit la ăia imediat. și da, acum face și pe urâcios. Of, cam mulți urâcioși în familia asta. Și se mai întreb cei de acasă de ce Allan e așa... După ce se mai calmează, se uită la Serena și zâmbește și el. Da, se simte mai bine că are pe cineva lângă el care îi ascultă off-urile.
După, fata lasă mâna înapoi jos pe genunchiul ei şi stă cuminte. S-a dus plimbarea ei, nu mai avea chef. Mai bine stătea aşa, lângă el, ore în şir.
Dede- Admin
Și cum el credea că ea e mai obosită, se aproprie de ea și întinde mâna pe la spatele ei ca să îi așeze capul pe umărul lui. Așa, doar ca să stea mai relaxată.
Ei, asta îi mai ridică moralul. Îşi lasă uşor capul pe umărul lui şi închide ochii zâmbind. Păreau ca doi proaspăt îndrăgostiţi.
Dede- Admin
Da. Că așa sunt ei, niște drăgălași îndrăgostiți. O mângâie ușor pe spate și se lasă mai moale. Scuze că m-am comportat aiurea cu tine azi... și o zice mai încet . Că da, era conștient de cum a fost.
Nu e nimic. Am înţeles situaţia. îi răspunde deschizând ochii şi se uită în jos.
Dede- Admin
Uhm. Eu cred că plec... Mi-e poftă de ceva de mâncare. îi spune normal, fără să o sărute sau să fie prea drăgălaș. Nu are încă dispoziția pentru alea. Se ridică în picioare și dă să plece înapoi la castel.
Serena parcă tocmai a primit o lovitură în cap. Pe bune? Am făcut ceva greşit oare? şi se uită la el milos, dar inspiră adânc. Bine.. Poftă bună. apoi îl lasă să plece liniştit şi ea stă pe bancă plictisită.
Dede- Admin
Page 59 of 100 • 1 ... 31 ... 58, 59, 60 ... 79 ... 100