Kanie Mansion
2 posters
Page 42 of 100 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 71 ... 100
Re: Kanie Mansion
Lui Allan îi venea să râdă cu poftă. Dar se abține. Oamenii măcar construiesc ceva. Pisicile își trăiesc viața doar ca să mănânce și să facă mizerie. Nu au un scop construcțiv. continuă la fel, dar de data asta joacă teatru.
Da, bine. Ştii ceva? Chiar m-ai supărat la faza asta. zice încruntată şi aproape roşie la faţă de furie. Aşa o să crezi şi despre copii tăi până o să crească? Că e la fel..
Dede- Admin
Iar Allan nu se mai poate abține și începe să râdă. Te rog să mă scuzi. Dar e amuzant și drăguț să te văd pe tine nervoasă și continuă să râdă, dar încearcă să se oprească punând palmele în fața gurii.
Eşti un copil îngâmfat fără inimă. zice cu scârbă şi îi întoarce spatele, mergând înapoi spre locul muncitorilor. Voia să le lase aurul acum şi să se întoarcă la castel să îi zică mamei să îl dea afară pe Allan.
Dede- Admin
Da, știu că sunt așa. Eu nu o neg. răspunde normal. E obișnuit cu asta. Și ca să nu o supere de tot, pleacă la castel.
Bella e bucuroasă că nu a urmărit-o şi merge la oameni apoi acasă unde se întâlneşte cu Serena. Scumpo, pari supărată.. Fetiţa oftează şi se uită la ea încă puţin încruntată. Peţitorul ăla este un îngâmfat fără inimă. Nu iubeşte vietăţile şi ia în râs tot. Diseară, la masă, vreau să fie chemat odată cu mine. Să vadă de cine a râs! zice hotărâtă şi merge direct în camera ei. Serena e cam mirată şi merge în camera lui Allan. Hei... Ceva interesant azi? îl întreabă vrând să îl tragă de limbă să afle ce s-a întâmplat. Bella îşi face un duş şi caută cele mai scumpe şi frumoase haine, apoi îşi aranjează părul şuviţă cu şuviţă să meargă cu coroana.
Dede- Admin
Ăăăă. Nimic interesant. Doar că am căutat-o pe prințesă azi. Nu am dat de ea, dar m-am certat cu o cunoștință azi. spune totul scurt și la obiect. Fără să fie afectat cu ceva totuși.
Cu o cunoştinţă? şi pricepe despre cine era vorba aşa că intră în joc. Păi de ce? întreabă în continuare, aşezându-se pe un fotoliu.
Dede- Admin
La fel ca la mama.Din cauza mâțelor.Mi-a arătat pisica ei și i-am zis clar că nu îmi plac pisicile și s-a supărat .Zău ,are și asta niște fixuri... și își dă ochii peste cap
Dacă a jignit animalele, a atins o coardă sensibilă.. îşi zice dar se resemnează. Eh, sunt sigură că nu trebuie să fie ceva serios. Cina o să fie în două ore. Te poţi relaxa până atunci. şi se ridică de pe fotoliu. Voia să îi spună şi lui Jimin.
Dede- Admin
Page 42 of 100 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 71 ... 100