Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 43 of 100 Previous  1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 71 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 43 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Sat Jul 09, 2016 9:09 pm

Iar el dă din cap aprobator.Își ia cartea din rucsac și o citește ca să se relaxeze.Jimin era în cameră,se schimba.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Sat Jul 09, 2016 9:10 pm

Serena intră val vârtej în cameră şi închide uşa, zicând direct. Nu se înţeleg. Lui nu îi plac animalele şi a supărat-o pe fiica noastră cu asta.. apoi îşi dă capul pe spate, deja obosită. Şi ea care chiar îl voia ca rege al tronului..
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Jul 09, 2016 9:13 pm

Să mai mă lase și ea cu fițele ei.Mereu găsește ceva la fiecare prinț bun pe care îl aducem. Are 14 ani,nu mă interesează că nu îi place de el pt un motiv stupid. spune clar și răspicat.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Jul 09, 2016 9:16 pm

Jimin.. murmură încet, încruntându-se la el. Fiica noastră are 14 ani. Are timp să-şi găsească un rege. Cel potrivit vine la timpul lui. Dacă îţi place ăsta că e puternic, nu îţi schimba comportamentul faţă de ea totuşi. zice şi ea, dar menţine tonul vocii normal, însă era foarte serioasă.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Jul 09, 2016 9:22 pm

Pe cine să mai aducem?!!? Pe cei mai buni de pe continent nu îi vrea. Iar eu refuz să îmi dau fata unor săraci sau fătălăi. Să fie clar. Și nu sunt de acord nici cu ăia din afară. Ce, îmi las frumusețea de fată unor negrii? Hai să fim serioși. spune la fel. Dacă nu are un motiv real ca să nu îl placă, nu mă interesează. Iar că lui nu îi plac animalele , ăsta e unul dintre cele mai stupide motive. Că nici mie nu îmi plac multe. Dar am trecut peste.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Jul 09, 2016 9:26 pm

Serena îşi dă ochii peste cap şi inspiră adânc. Nu vreau să mă cert cu tine pe tema asta.. apoi îşi ia o carte pe care o începuse deja şi merge în balcon să citească în linişte. Bella era pregătită pentru masă.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Jul 09, 2016 9:29 pm

Jimin nu era neapărat furios.Dar ia trecut limita și lui. Se duce jos să se antreneze puțin și îl cheamă și pe Allan . Nu vorbesc nimic.Doar se bat normal. După mimica feței și mișcări,el nu pare deloc stresat sau supărat pe ceva..
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Jul 09, 2016 9:34 pm

Nu părea, normal, că fata cu care se certase era doar o asistentă, nu viitoarea regină în persoană, din punctul lui de vedere... Trece timpul şi se întunecă afară. Se face ora cinei şi Serena trimite o servitoare să îi cheme pe cei doi de la antrenamente, că ea nu voia să meargă după ei. Bella voia să îşi facă o intrare întârziată aşa că pusese o altă servitoare să o anunţe când ceilalţi sunt deja în bucătărie ca abia apoi să intre şi ea.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Jul 09, 2016 9:36 pm

Iar după ce se schimbă și curăță în camere lor,băieții se duc la masă.Se pun la locul lor și nu zic nimica.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Jul 09, 2016 9:42 pm

Era şi Serena şi după ce se instalează frumos acolo, servitoarea le pune farfuriile şi toate cele, lasă o porţie pe masă şi pentru Bella care urmează să vină. Ea aude că ceilalţi sunt la masă aşa că mulţumeşte femeii şi după ce se verifică ultima dată în oglindă, merge înauntrul bucătărie. Face o plecăciune frumuşică către părinţi şi se aşează fără ca măcar să se uite la Allan, deşi avea un mic zâmbet pe faţă.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 43 of 100 Previous  1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 71 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case