Kanie Mansion
2 posters
Page 51 of 100 • 1 ... 27 ... 50, 51, 52 ... 75 ... 100
Re: Kanie Mansion
Ăăăă. Că n-am bani ca să trec oceanul.Și nici nu știu cum e acolo.Trebuie să mă documentez. îi răspunde la fel.
Fata apleacă capul şi oftează. Mda, are logică.. Înţeleg. apoi începe să se joace cu degetele la spate. Chiar nu ştia ce să discute cu el..
Dede- Admin
Ăhm.Știu că sună rău.Dar nu e bai.Pentru ce motiv i-ai refuzat și pe ceilalți? întreba curios.
Mh...Diferite motive.. Unii erau nemanieraţi, alţii voiau doar tronul regatului pentru că aveau un regat sărac.. şi aici face o adăugare Eu nu judec un om după regatul din care provine, dar nici să accept să mă căsătoresc cu el doar ca să aibă puterea de aici nu accept. şi revine la enumerare Alţii voiau doar o ''pizdă'', doi mai exact. Nu ştiu ce a fost în capul lor..
Dede- Admin
Păi nu sunt genul care vorbeşte aşa, dar...câteodată e bună şi descrierea asta. apoi chicoteşte şi ea şi se uită la el.
Dede- Admin
Oh, dintr-o dată cuvintele ,, pulă” și ,, pizdă” nu mai sunt pentru needucați. și da, o tachinează , pentru că îi place.
Iară îi se pune pata fetei şi se opreşte brusc din râs. O faci intenţionat! Mereu o faci intenţionat.. zice şi se încruntă la el. Eu am folosit o singură dată. apoi îşi dă ochii peste cap.
Dede- Admin
Ăhm. Și eu tot odată am vorbit vulgar. Dacă excludem fraza de dinainte. și continuă să o tachineze.
Bine, hai gata. Lasă. Taci. spune plictisindu-se deja. Ai zis o dată de când ai venit aici, dar nu de când eşti născut.
Dede- Admin
Page 51 of 100 • 1 ... 27 ... 50, 51, 52 ... 75 ... 100