Kanie Mansion
2 posters
Page 52 of 100 • 1 ... 27 ... 51, 52, 53 ... 76 ... 100
Re: Kanie Mansion
Eeee. Vrei să tac? Obligă-mă. Că de unul singur nu îmi voi opri gura. și o tachinează în continuare.
Meh..Oricum o să pleci. Nu mai trebuie să te suport mult. comentează mutându-şi privirea de la el în altă parte.
Dede- Admin
Oricum o să uiți că ne-am cunoscut. Nu e bai. și ridică din umeri. După se întinde în căruță și își citește cartea. O lasă în pace. Că doar asta e dorința ei, nu?
N-o să uit! zice mai tare, pe un ton hotărât. Eu nu vreau să uit oameni..Nu e frumos.
Dede- Admin
Și cum lui Allan vrea să știe mereu adevărul prin metode urâte... Ia venit o idee. Păcat. Când am pus vraja adevărului pe voi, am pus și cea a uitării. Când voi ajunge acasă, voi deja veți uita de existența mea. spune calm și relaxat. Fără să pară că minte. Că da, Allan e expert și în asta.
Blondina tresare şi se urcă revoltată în căruţă. Cum ai putut să faci asta? Noi alegem de cine ne amintim şi de cine nu, nu tu! Vrei să revii şi să încerci iar, sau cum? Retrage vraja aia! zice tare, privindu-l fix în ochi.
Dede- Admin
Regatele noastre au fost în război acum 15-16 ani. Nu pot risca la un nou război din cauza eșecului meu. îi spune foarte serios. Și de ce să o retrag? Nu te-ar ajuta pe tine să uiți două zile urâte? De ce vrei să ți minte o persoană care te enervează? continua pe același mod.
N-ar fii nici un război! se apără repede dar la ce supărată era, îşi pune mâinile în şold şi se uită în jos. Nu vreau să te uit.. şi pe asta o zice mult mai încet.
Dede- Admin
Păi dacă tot ai pus atunci vraja aia a adevărului pe noi, bănuiesc că ai şi auzit.. şi face pe îngâmfata, dar nu vrea să o mai lungească aşa că zice ea din prima Am zis atunci că îmi placi dar nu ştiu..
Dede- Admin
Page 52 of 100 • 1 ... 27 ... 51, 52, 53 ... 76 ... 100