Kanie Mansion
2 posters
Page 60 of 100 • 1 ... 31 ... 59, 60, 61 ... 80 ... 100
Re: Kanie Mansion
Iar Jimin ajunge pe hol și dă de... Allan. Pramatie, de ce m-ai aruncat de pe geam? Încerci să mă omori? întreba supărat. Ești un vampir. Oricum nu mori. Voiam să văd dacă vampirii zboară. se scuza el așa mai îngâmfat,cum e el. Și de ce eu? Că nu sunt singurul vampir din casă? Ăăăă, nu e frumos să arunci fete pe geam! și continua să facă pe prostul. Jimin iar îi s-a futut dispoziția. Pleacă de acolo doar ca să nu îl bată și să se supere și Bella pe el. După merge la bucătărie și își ia rapid ceva de mâncare să mănânce singur în cameră.
Serena oftează lung şi după vreo două ore se plictiseşte şi merge înapoi în cameră, unde îl vede pe Jimin. Era curioasă cum e comportamentul lui acum. Hei. zice pe un ton normal, închizând uşa în spatele ei.
Dede- Admin
Hei. răspunde mai mult din obligație. Dar avea o față urâtă din cauza dispoziției foarte proaste.
S-a întâmplat ceva? continuă să întrebe curioasă, apoi se aşează pe pat unde îşi lăsase cartea de dimineaţă.
Dede- Admin
Acum două ore m-am întâlnit cu Allan și l-am întrebat de ce ma aruncat. Auzi, voia să vadă dacă vampirii pot zbura. răspunde urâcios.
Acum ea nu se mai poate abţine şi începe să râdă, dar îşi pune mâna la gură.
Dede- Admin
Da,da, râzi , râzi. Pe tine nu te-a aruncat că cică e urât să arunci o femeie pe geam. și continuă la fel.
Ei, are nişte maniere se pare. şi continuă să râdă cu poftă. A găsit o scuză destul de stupidă, dar a mers oarecum, că acum Jimin măcar îi vorbea.
Dede- Admin
Singurul motiv pentru care nu îl bat e că îl place Bella. Că de nu, îi dădeam eu maniere cu porția. și stă în continuare pe fotoliu și se plânge.
Are pile. apoi ia cartea şi o pune pe noptieră, apoi ea se întinde în pat şi se uită prin cameră.
Dede- Admin
Page 60 of 100 • 1 ... 31 ... 59, 60, 61 ... 80 ... 100