Kanie Mansion
2 posters
Page 73 of 100 • 1 ... 38 ... 72, 73, 74 ... 86 ... 100
Re: Kanie Mansion
Iar băiatul o prinde în brațe și o sărută și el.Dar o face cu poftă.Îi prinde limba cu limba lui și se joacă cu ea.
Bine că erau aproape de camera ei. Aşa Bella îl trage acolo şi se pun în pat. Ce ar fii să mă înveţi altceva azi? întreabă uşor şmechereşte, ducând mâinile la tricoul lui.
Dede- Admin
Dar el o ia rapid de mâini. Ăhm,nu. Acum ești prea mică pentru a trece la următorul nivel... îi spune calm.Și nu e vorba doar de corp aici.Allan a învățat și biologie și știe că nu e deloc indicat pt vârsta ei.Că sexul înseamnă și efort fizic intens .Iar ea acum nu are rezistența aia.
Ce?! zice tare şi se încruntă la el. De unde până unde? Tu ăla de 14 ani.. iar acum face pe mofturoasa. Era specific vârstei ei, oricum.. Era mică şi credea că e destul de mare.
Dede- Admin
Ăhm.Eu am început viața sexuală la 14 ani și 3 luni.Nu la 13 ani înplimiți...Sexul înseamnă mult efort fizic.Iar tu momentan nu poți rezista... și încearcă cu frumosul.
Acum nu numai că e supărată că nu o face cu ea, ci e supărată că a şi făcut-o înainte. Ei, şi cu cine ai făcut tu? apoi îşi pune mâinile în sân şi stă încruntată.
Dede- Admin
Blondina se strecoară pe sub mâinile lui şi se ridică din pat. Îşi aranjează frumos rochiţa şi inspiră adânc. Pe pariu că eu aş fi mai bună ca ea la asta. zice mai îngâmfată. Cam era geloasă că el a făcut-o deja cu o altă fată.
Dede- Admin
Hai să nu mai vorbim despre asta. apoi îşi pune mâinile în sân şi se pune pe un fotoliu supărată.
Dede- Admin
Page 73 of 100 • 1 ... 38 ... 72, 73, 74 ... 86 ... 100