Kanie Mansion
2 posters
Page 86 of 100 • 1 ... 44 ... 85, 86, 87 ... 93 ... 100
Re: Kanie Mansion
Da. O iubesc. îi spune normal. Iar Hans, care era pe hol cu treabă îi aude și examină toată situația. Se pare că Allan nu își dă seama că o rănește pe Aurora... spune încet. Adică da, a rămas Hans până acum un virgin. Dar a învățat cum să vadă starea unui om după dialog și alte chestii de genul. Așa că ia venit o idee. Se duce în camera gemenelor și le ia de mână. Le zice că e pentru o mică plimbare, să își cunoască și celălalt frate. Că știe cât de mult ține Aurora la gemene.
Rozalia simte că parcă are un nod în gât şi îşi ia capul de pe umărul lui, fără să mai zică ceva. Totuşi, nu dăduse încă drumul mâinii. Cele două gemene merg cu fratele lor mai mare. Mergeau greoi, dar mergeau şi erau fericite.
Dede- Admin
Doar sunt niște copilașe de 3 ani. De-abia s-au obișnuit cu mersul în picioare. Hans le duce afară la cei doi. Hei,hei. Allan, de când ai plecat, mai avem niște noi membri în familie. Fă cunoștință cu suroarele tale gemene, Akame și Cecilia. le spune drăguț. Eu sunt Akame! Am auzit că ești fratele nostru plecat. Îmi pare bine să te cunosc. și întinde mâna veselă. Blondul se uită la ele lung. După zâmbește. Că da, îi plac copii. Allan, încântat. și dă noroc cu ea.
Cecilia, fetiţa cu părul scurt, era mai timidă dar îi place cum arată băiatul şi stă lângă surioara ei, întinzând şi ea mâna. Cecilia.. se prezintă încet şi se uită la Hans apoi la Aurora. Le păzeau ei dacă era ceva.
Dede- Admin
Iar ca să se joace cu ele puțin. Allan pune telechinezia pe ele ca să plutească( Puteri de vampir) Dar le ține apropre de el și Aurora. Ca să nu plece așa aiurea. Waaaw. Zbor ca o pasăre. și plutește ea veselă. Îmi place părul tău galben! Zici că e de aur! spune copila și se pune aproape de umărul lui , începând să se joace cu părul băiatului. De data asta Allan zâmbește larg. Mă bucur că îți place.
Aurora îi face semn lui Hans să se aşeze pe bancă lângă ea, că era destul loc şi o vede pe Cecilia mai fricoasă aşa că o ia de o mânuţă. Fetiţa, cu cealaltă până încearcă să ajungă şi ea la părul lui Allan şi se joacă cu el, râzând. De', ele sunt micuţe, ele nu judecă.
Dede- Admin
Iar Hans se pune pe bancă. Văzând cum are Aurora starea aia, o strânge ușor de umăr ca să o încurajeze. Că da, ține la ea și nu o vrea tristă. Akame plutește puțin mai mult în sus și stă deasupra capului lui Allan. Se pune cu capul acolo. Că da, avea blondul mult păr și îl folosea ca pe o pernă.
Bella află de la nişte paznici că Allan e afară şi merge repede acolo. Păi adică ce? Lipsise prea mult. Ajunge acolo şi când îl vede pe bancă lângă Aurora, tuşeşte tare intenţionat. Aurora întoarce privirea către uşă şi se încruntă toate mult când o vede pe blondă. Allan, ai uitat de mine? şi face pe inocenta, apropiindu-se de ei. Aurora îşi ia repede surorile cu telechinezia. Pe Akame o pune în poala ei şi pe Cecilia în poala lui Hans. Nu voia să fie aproape de aia. Şi ea are părul de aur! apoi arată cu degetul la Bella. Fata le zâmbeşte, că îi plăceau şi ei copii, dar nu zice nimic, pentru că îşi dăduse seama că sunt surori cu Aurora de la păr.
Dede- Admin
Nu,nu ,doar mă jucam cu noile mele surioare. îi spune zâmbind. Și cum Akame nu stă niciodată locului,indiferent de univers, coboară de pe surioara ei și merge la Bella. Eu sunt Akame,îmi pare bine să te cunosc. și întinde mâna.Că da,e foarte sociabilă.
Cecilia însă era comodă în poala lui Hans şi nu se ridică de acolo. Ea nu prea avea încredere în cine nu era din familie. Bella se apleacă la ea şi o ia de mânuţă. Mă bucur să te cunosc, micuţo. Numele meu este Bella. Aurora parcă voia să o arunce la dracu în praznic pentru că îi atingea surioara, dar se abţine şi e foarte atentă la ea.
Dede- Admin
Page 86 of 100 • 1 ... 44 ... 85, 86, 87 ... 93 ... 100