Kanie Mansion
2 posters
Page 74 of 100 • 1 ... 38 ... 73, 74, 75 ... 87 ... 100
Re: Kanie Mansion
Ba da! răspunde repede şi se strâmbă la el. Dar nu acum. Acum nu mai am chef. apoi întoarce privirea în altă parte.
Dede- Admin
Ce drăguță ești supărată. spune el începând să râdă ușor. Că da,continuă cu tachinarea.
Mă rog. şi îşi lasă mâinile jos, începând să se joace cu ele fără ocupaţie.
Dede- Admin
Iar el ia venit o idee.Se duce la ea și o ia în brațe.Se așează pe fotoliu și o lasă pe ea peste.
Ăhă, vrei să te iert. zice ridicând o sprânceană. Dar era un copil mic şi copiilor mici le vine să râdă mereu din orice, aşa că acum chicoteşte şi ea mai uşor. Şi tu eşti drăguţ când vrei să mă împaci.
Dede- Admin
Și își lipește fruntea de a ei . Suntem niște drăguți,nu-i așa? și îi spune mai în șoaptă .
Cei mai! şi se laudă acum. Săraca, ea a fost cea care a propus prima oară să o ia pas cu pas şi tot ea se supără când după o zi de ''relaţie'', Allan nu vrea să o facă cu ea. HashtagLogicaFetelor.
Dede- Admin
Și profită de logica asta și zice: Pentru tine sunt puțini pași până la sex.Că ai zis ieri să o luăm pas cu pas. și iar o tachinează
Ea tresare după supărată şi îşi dezlipeşte fruntea de fruntea lui. Nu e adevărat! apoi se uită în altă parte. Te testam doar.
Dede- Admin
Page 74 of 100 • 1 ... 38 ... 73, 74, 75 ... 87 ... 100