Kanie Mansion
2 posters
Page 87 of 100 • 1 ... 45 ... 86, 87, 88 ... 93 ... 100
Re: Kanie Mansion
Pot să mă joc puțin cu părul tău lung și de aur? o întreba cu ochiișori mari și pe un ton drăguț. Allan chicotește încet. În timp ce Hans o ține de mână pe Aurora( dar de la spate) pentru a o calma. O citea destul de ușor și vede că e nervoasă și da..
Nu mai e aşa lung, dar dacă tu vrei.. şi se pune pe ciuci, dând părul pe o parte ca să ajungă fetiţa la el. Dacă o lua în braţe, încălca prea mult teritoriul Aurorei. Sora lor mai mare îl ţine de mână pe Hans, încercând să nu se uite la ele două, ci la Cecilia. Dar Cecilia devine şi ea interesată de asta şi coboară cu grijă de pe picioarele lui Hans ca să se joace şi ea cu părul Bellei. Pe mine mă cheamă Cecilia. zice tot timid, iar fata face cunoştinţă şi cu ea. Acum chiar că s-a umplut paharul Aurorei.
Dede- Admin
Iar fetița se joacă veselă cu părul ei lung.Că îi place .Dar stă foarte aproape și de Cecilia.Că de ce nu? Hans însă inspiră adânc și le zice fetițelor. Mă bucur că vă place de fratele vostru și de logodnica lui. Dar e vremea de masă.Vă e foame? și se uită la gemene. Uhm,mie îmi cam e.Ție Cecilia? și se uită la surioara ei.
Da.. răspunde încet, apoi tresare veselă Ce mâncăm? Sper că ceva dulce! Aurora îi mulţumeşte în gând lui Hans că le ia de lângă scorpia aia şi se ridică şi ea de pe bancă. Eu trebuie să plec la mama..Mai vorbim. Şi Zaphine o căuta pe fată, să îi prezinte odată pretendenţii ăia.
Dede- Admin
Dacă asta e dorința voastră, așa să fie. și le ia de mănuțe pe gemene și pleacă înspre bucătărie. Allan o lasă pe Aurora în treaba ei. A mai rămas el cu Bella. Sunt foarte drăguțe gemenele.
Da, ele. şi accentuează mult al doilea cuvânt. Se pune pe bancă lângă el şi îl sărută scurt pe buze. Mie nu mi-ai prezentat părinţii tăi, ştii? apoi se alintă pe lângă el.
Dede- Admin
Meh, am fost la ei și ne-am cam certat.Au spus că nu mai semăn cu ei ,ci mai mult cu voi.Dar așa în scârbă... Dar dacă vrei,te pot prezenta lor și o alintă și el.
Dacă nu vrei, nu e nevoie.. Nu vreau să te oblig să faci asta. îi zice calmă şi stă cuminte lângă el. Aurora ajunge la Zaphine şi merg amândouă la cei doi pretendenţi. Ei sărută frumos mâna fetei şi se prezintă, apoi încep să vorbească.
Dede- Admin
Iar Hans după ce lasă gemenele în seama servitorilor,merge să o spioneze pe Aurora.Că e și el curios și na . Nu e că nu vreau.Dar mie frică să nu te facă să te simți prost.
Atunci mergem mai târziu. Poate nu mai sunt într-o stare proastă atunci. zice calmă şi îl ia de mână, aceeaşi mână de care l-a luat şi Aurora. Şi că tot am menţionat-o, ea vorbea cu cei doi prinţi dar se simţea cam incomod pentru că se vedea că sunt mult mai mari ca ea. Voia să vorbească cu mama ei despre asta după.
Dede- Admin
Page 87 of 100 • 1 ... 45 ... 86, 87, 88 ... 93 ... 100