Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 87 of 100 Previous  1 ... 45 ... 86, 87, 88 ... 93 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 87 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Fri Jul 15, 2016 5:39 pm

Pot să mă joc puțin cu părul tău lung și de aur? o întreba cu ochiișori mari și pe un ton drăguț. Allan chicotește încet. În timp ce Hans o ține de mână pe Aurora( dar de la spate) pentru a o calma. O citea destul de ușor și vede că e nervoasă și da..
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Fri Jul 15, 2016 5:43 pm

Nu mai e aşa lung, dar dacă tu vrei.. şi se pune pe ciuci, dând părul pe o parte ca să ajungă fetiţa la el. Dacă o lua în braţe, încălca prea mult teritoriul Aurorei. Sora lor mai mare îl ţine de mână pe Hans, încercând să nu se uite la ele două, ci la Cecilia. Dar Cecilia devine şi ea interesată de asta şi coboară cu grijă de pe picioarele lui Hans ca să se joace şi ea cu părul Bellei. Pe mine mă cheamă Cecilia. zice tot timid, iar fata face cunoştinţă şi cu ea. Acum chiar că s-a umplut paharul Aurorei.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Jul 15, 2016 5:51 pm

Iar fetița se joacă veselă cu părul ei lung.Că îi place .Dar stă foarte aproape și de Cecilia.Că de ce nu? Hans însă inspiră adânc și le zice fetițelor. Mă bucur că vă place de fratele vostru și de logodnica lui. Dar e vremea de masă.Vă e foame? și se uită la gemene. Uhm,mie îmi cam e.Ție Cecilia? și se uită la surioara ei.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Jul 15, 2016 6:06 pm

Da.. răspunde încet, apoi tresare veselă Ce mâncăm? Sper că ceva dulce! Aurora îi mulţumeşte în gând lui Hans că le ia de lângă scorpia aia şi se ridică şi ea de pe bancă. Eu trebuie să plec la mama..Mai vorbim. Şi Zaphine o căuta pe fată, să îi prezinte odată pretendenţii ăia.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Jul 15, 2016 6:11 pm

Dacă asta e dorința voastră, așa să fie. și le ia de mănuțe pe gemene și pleacă înspre bucătărie. Allan o lasă pe Aurora în treaba ei. A mai rămas el cu Bella. Sunt foarte drăguțe gemenele.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Jul 15, 2016 6:13 pm

Da, ele. şi accentuează mult al doilea cuvânt. Se pune pe bancă lângă el şi îl sărută scurt pe buze. Mie nu mi-ai prezentat părinţii tăi, ştii? apoi se alintă pe lângă el.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Jul 15, 2016 6:26 pm

Meh, am fost la ei și ne-am cam certat.Au spus că nu mai semăn cu ei ,ci mai mult cu voi.Dar așa în scârbă... Dar dacă vrei,te pot prezenta lor și o alintă și el.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Jul 15, 2016 6:31 pm

Dacă nu vrei, nu e nevoie.. Nu vreau să te oblig să faci asta. îi zice calmă şi stă cuminte lângă el. Aurora ajunge la Zaphine şi merg amândouă la cei doi pretendenţi. Ei sărută frumos mâna fetei şi se prezintă, apoi încep să vorbească.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Jul 15, 2016 6:34 pm

Iar Hans după ce lasă gemenele în seama servitorilor,merge să o spioneze pe Aurora.Că e și el curios și na . Nu e că nu vreau.Dar mie frică să nu te facă să te simți prost.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Jul 15, 2016 7:13 pm

Atunci mergem mai târziu. Poate nu mai sunt într-o stare proastă atunci. zice calmă şi îl ia de mână, aceeaşi mână de care l-a luat şi Aurora. Şi că tot am menţionat-o, ea vorbea cu cei doi prinţi dar se simţea cam incomod pentru că se vedea că sunt mult mai mari ca ea. Voia să vorbească cu mama ei despre asta după.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 87 of 100 Previous  1 ... 45 ... 86, 87, 88 ... 93 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case