Kanie Mansion
2 posters
Page 96 of 100 • 1 ... 49 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100
Re: Kanie Mansion
Refuz să cred asta. Refuz să cred că fătălăul ăla te-a atins! Măcar are pulă?! La ce fată e, mă aștept să aibă pizdă. și face pe urâciosul, dar la modul grav.
E mai mare ca a ta cu câţiva centimetrii... zice încet şi îl priveşte încruntată. Până la urmă, tu nu poţi fii cu mine, iar eu trebuie să găsesc pe cineva, nu? Ce te superi aşa? Tu ai vrut să găsesc pe cineva să fiu fericită.
Dede- Admin
Dar de ce cu ăla? Eu nu te-am luat de soție din cauză că mama ta se opune că suntem frați. El de ce poate?! spune în continuare supărat. Eh, îi o tai eu fătălăului ăluia. Auzi,să o aibe mai mare ca a mea...
Pentru că el mi-a luat virginitatea şi nu o mai regenerează. Trebuie în maxim 5 ore, altfel nu se mai poate. Mama e oficial obligată să îl accepte. zice hotărâtă, apoi îşi pune mâinile în sân. Ah, şi şi-a dat şi drumul înauntru. Ori cu regenerare, ori fără, copilul tot o să se nască.
Dede- Admin
Acum chiar că la dat peste cap. Adică să facă sex e una, dar copil e alta. STAI, STAI! DE CE SĂ FACI COPIL CU ĂLA?!?! DE CE?!?! și iar ridică tonul.
PENTRU CĂ O SĂ NE CĂSĂTORIM, ALLAN! strigă şi ea deja foarte deranjată. Este singura cale să mă asigur că nu o să fiu cu unul dintre ăia doi propuşi de mama. apoi se strâmbă la el.
Dede- Admin
Dar tu vrei să faci copil cu el? Îl iubești sau îl vei iubi? o întreba după ce se calmează.
Îl voi iubi. răspunde direct, fără să stea să se gândească. Nu pricep de ce eşti aşa supărat. Eu nu am făcut aşa când tu ai plecat după pizde încoronate şi ai venit cu insuportabila asta geloasă aici. Primul lucru pe care mi l-a zis când am vorbit a fost să nu mă aştept să mai avem aventuri împreună. Ştii cum m-am simţit? Imaginează-ţi că îţi zice Hans asta şi gândeşte-te cum ai face. apoi se uită în altă parte supărată. Îşi mai calmase plânsul măcar.
Dede- Admin
Eh,atunci asta e.... și privește podeaua.După își revine după ce se gândește. Nu o să îl las pe ăla să te atingă prea mult.O să fim noi doi ocupați cu asta. și se duce la ea să o sărute.
Rozalia nu prea pricepe ce vrea să zică prin replica aia, dar îl sărută şi ea. Se pare că dacă îl întărâta, îl făcea al ei imediat.
Dede- Admin
Page 96 of 100 • 1 ... 49 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100