Kanie Mansion
2 posters
Page 2 of 100 • 1, 2, 3 ... 51 ... 100
Re: Kanie Mansion
Fetei îi cam venea să se ferească, dar nu o face. Bună dimineaţa, Allan. zice şi ea apoi se uită la el şi zâmbeşte.
Dede- Admin
Iar el termină primul masa,că e de mai înainte. Se tot gândește ce să îi spună.Dar nu știe nici cum.
Lasă că îi zice ea după ce primeşte porţia. Îmi pare rău pentru aseară...Nu a fost frumos ce am făcut şi zis. şi se uită iar în jos. Nu mi-am imaginat deloc aşa seara aia. Parcă totul a fost cu fundul în sus.
Dede- Admin
Eh. Nu a fost nici frumos din partea mea să te rănesc fără să îmi dai acordul...Scuze.Doar că îmi e greu momentan să accept că ești a altcuvia.. îi spune mai încet.
Tu te căsătoreşti şi zici de mine? Te-ai schimbat mult.. apoi se încruntă uşor. Îţi e greu să accepţi că sunt a altcuiva, dar nu te vezi pe tine că stai cu aia şi mă răneşti. Ţi-ai schimbat părul, comportamentul în pat...S-au schimbat multe la tine. Foarte multe. apoi începe să mănânce.
Dede- Admin
Iar el își dă ochii peste cap. Am zis momentan nu accept .Dar e logic ca și tu să iei pe cineva. și se încruntă puțin. Și cu ce m-am schimbat mă rog? Că înafară de păr,nu văd o schimbare.
Lasă că am simţit eu schimbarea cealaltă. zice urâcios. Tu nu erai înainte aşa cu mine.
Dede- Admin
În ce sens? și ridica o sprânceană,că nu se prinde .Hans se trezește și el.Iar momentan face chestiile pe care le-a făcut Aurora.
In sensul ca nu erai agresiv cand o faceai cu mine! zice suparata, putin mai tare. Sa priceapa si el.
Dede- Admin
Ah....Cred că e din cauză că m-am obișnuit așa de la Bella...Scuze. Promit că nu te voi mai lovi . spune sincer.Da, acuma la făcut să se simtă prost.
Page 2 of 100 • 1, 2, 3 ... 51 ... 100