Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 17 of 100 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 58 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 17 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Wed Jul 20, 2016 4:56 pm

Şi oricum treburile ăstea iau ceva aşa că Shirley ajunge pe acasă abia la ora 11, că doar erau 20 de fucking pisici, nu era aşa uşor. Stai să vadă numai Izaya. îşi zice în gând, ca o malefică ce este.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Jul 20, 2016 5:04 pm

Iar Akame era trezită de la vreo 9 jumate așa. Nu știa că ta-su e acasă. Iar când vine Shirley, se duce la ea. Hei mama. Papa e bine? Cât mai stă la spital? întreba normal. Fără să bănuiască de mâțe.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Wed Jul 20, 2016 9:30 pm

Nu, scumpo, e în cameră. Ce ar fi să mergi să îl vezi? apoi o mângâie cu drag pe cap. Era fiica ei şi numai a ei!
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Jul 20, 2016 9:38 pm

Iar Akame face pe ascultătoarea și merge în camera unde e el. Vede că Izaya dormea. Papa, trezirea. E 11! spune ea ușor în șoaptă.  Dar vede că Izaya nu se trezește iar asta o supără. Sare deasupra cu genunchi lipiții și aterizează tare pe el. Genunchii ei i-au lovit abdomenul cam tare, asta la trezit forțat. CE FACI NEBUNO?! NU VEZI CĂ DORMEAM?! strigă la el supărat. Akame e fericită că e bine și îl ia scurt în brațe. Eee papa, doar verificam dacă ești viu! se scuză ea repede. După se dă jos după el. E fericită că nu are nimic.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Jul 20, 2016 10:04 pm

Acum probabil are, că l-a lovit în abdomen tare. Dar oricum. Shirley merge în fiecare cameră şi îi trezeşte pe toţi, apoi îi adună în bucătărie. Cum să o spun eu ca să pară cât mai normal....Am avut un vis seara trecută şi am zis să vă cumpăr fiecăruia câte o pisică. Pentru că pisicile, dacă le îngrijeşti, sunt cele care îţi pot lua orice durere de pe suflet! apoi scoate la iveală cutia cu cele 20 de pisici. Şi să nu pomeniţi de câini că vă bat. Apoi ia câte o pisică şi o dă fiecăruia. Bine, nu erau 20, că scriitoarea a mai eliminat. Erau 16.
Spoiler:
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Jul 20, 2016 10:08 pm

Iar toți o ascultă și ia pisicile. Uff. Măcar nu le păstrezi tu pe toate. Că am avut și eu un vis în care ai avut grijă de 23 de pisici toată ziua. Și da, erau gălăgioase. spune el mai răutăcios. După mângâie pisica . E așa drăguță! spune Akame ce își alintă pisica. Restul sunt de acord și alintă mâțele.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Jul 20, 2016 10:18 pm

27, dragă. şi tuşeşte. Mi-ai mai zis de vis. apoi ia pisica ei şi o priveşte cu drag. Cecilia e foarte încântată de ideea asta şi îşi ia pisica, mergând la sora ei şi la Levi. Se gândea cum să o numească. Adică cam toţi se gândeau la nume. Michelle însă era foarte nesigură. Pisicile au nevoie de foarte multe chestii şi nu ştiu dacă pot... se plânge lângă Alexander, dar o mângâie.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Jul 20, 2016 10:25 pm

Etoo. Avem grijă amândoi de pisicile noastre. Că ele sunt micuțe și au nevoie de noi. spune el mângâind pisica. Ăăăă, ce nume să îți dau micuțule? și mângâie pisica și el.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Jul 20, 2016 10:31 pm

Nu ştiu, tu decizi! Fiecare decidem, că doar sunt ale noastre! răspunde Cecilia ridicând din umeri. Shirley se uită la toţi şi zâmbeşte. Poate pisicile aveau să îi facă mai fericiţi şi erau o idee bună.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Jul 20, 2016 10:44 pm

Hmm. Ce zici de Oreki? Mi se pare un nume drăguț. că scriitorul nu avea idee de nume, așa că dă numele personajului din care e Levi. Ăăăă. Eu mă gândesc că poate îi s-ar potrivi Zaphine. L-am văzut într-un joc medieval spune ea gânditoare cu pisica în brațe. Iar lui Izaya îi vine să râdă.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 17 of 100 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 58 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics