Kanie Mansion
2 posters
Page 16 of 100 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 58 ... 100
Re: Kanie Mansion
Hai nu fă pe afectatul. Pisicile au fost după Zaphine! şi se strâmbă la el, punându-se iar pe pat. Nu pot să cred că şi-a numit fiicele Akame şi Cecilia..
Dede- Admin
Nu. Le vreau pe gemenele noastre! zice clar şi oftează. Oare ce oră era când am plecat înapoi aici? Dimineaţă, nu? După ce ai venit din spital.. Ai dormit şi dimineaţa am plecat. şi acum face pe gânditoarea, că avea nevoie să facă cumva să cumpere toate pisicile ălea până se trezeşte familia.
Dede- Admin
Of, bine. şi se ridică din pat. Stăpâna ta nu o să îşi amintească ora asta aşa că zile că au adormit, nu ştiu, ceva. apoi pupă pisica pe cap. Te iubesc. şi îl ia pe Izaya de mână, să plece.
Dede- Admin
Și eu te iubesc stăpână. îi spune drăgăstos și o linge pe obraz. Izaya o ia de mână și rupe vraja.Leșin amândoi și se trezesc înapoi în lumea lor. Casă dulce casă..
Şi bruneta se bucură, dar ia repede cheile de la maşină şi pleacă în oraş. Vede că e ora 8:23, deci magazinele erau deschise şi avea timp până se trezeau restul.
Dede- Admin
Iar brunetul își dă ochii peste cap. Ea și cu mâțele ei....Trebuie să o duc la un doctor psiholog. zice urâcios în gând. Și cum mașina e la ea, brunetul e nevoit să ia un taxi și să meargă cu el acasă.
Păi nu apăruseră unde erau când au plecat? Adică acasă? Lol. În fine, bruneta ajunge la un adăpost de animale şi alege 20 de pisici de acolo, face actele pentru ele, merge să le vaccineze şi să le ia câte o zgardă, apoi pleacă să cumpere şi nişte mâncare pentru ele, boluri în care să le pună asta şi apa şi nişte pernuţe pe care să doarmă, logic.
Dede- Admin
Și cum brunetul nu face nici o oprire, ajunge primul acasă. Lumea încă dormea. Așa că se bagă în camera lui să stea întins în pat. Că era cam leneș dimineața asta.
Page 16 of 100 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 58 ... 100