Kanie Mansion
2 posters
Page 20 of 100 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 60 ... 100
Re: Kanie Mansion
Ei bine, Serena îşi lasă capul pe umărul lui şi începe să se frece de el, ca o pisicuţă, să îl mai înveselească puţin.
Dede- Admin
Iar asta îl înmoaie, așa că o mângâie ca pe o pisicuță pe cap. Bine , asta după ce mănâncă. Nu pot sta supărat pe tine prea mult. Off. Te iubesc. și o pupă pe obraz.
Ha! Ştia că îl convinge aşa! Mănâncă şi ea şi după se ridică să spele vasele. După trebuia să se pregătească şi să plece.
Dede- Admin
Iar după un timp ei termină de făcut toate , iau mașina și se îndreaptă spre casa bruneților. Înafară de bruneți ce făceau copilași, restul erau jos în sufragerie și se jucau cu pisicile toate. Că afară e prea cald .
Când ajung, coboară din maşină şi Serena îşi aranjează rochiţa largă. Era îmbrăcată foarte lejer, pentru că acum arăta iar a o adolescentă de 19 ani şi nu trebuia să fie prea împopoţonată, ca o femeie în toată firea, bătrână. Avea doar nişte săndăluţe, o rochie largă albă cu un V la piept şi câteva brăţări. Îşi făcea vânt cu un evantai pe care îl luase cu ea în poşetă. Sper că e mai răcoare la ei înauntru. spune dându-şi jos ochelarii de soare şi chiocăne la uşă.
Dede- Admin
Iar Akame vine și deschide ușa. Oh, bun venit mătușă Serena și unchiule Jimin. îi întâmpină politicos, zâmbind. Jimin o salută și se uită în casă. E aproape imposibil să nu vezi câte mâțe sunt. V-ați făcut crescătorie de pisici? Cu iepurii câștigați mai mult. spune normal.
Cecilia se încruntă când îl vede, dar nu îl prea bagă în seamă şi merge să ia unul dintre mulţii saci cu mâncare de pisici cumpăraţi de Shirley ca să le dea să mănânce. De fapt, nu. Fiecare din casă are câte una. Cadou făcut de mama.
Dede- Admin
Ăhăm. Frumos , cred. Deși nu cred că în casă va fi plăcut noaptea. Că pisicile se ceartă între ele și fac multă gălăgie. ( și da, asta zice din experiența scriitorului) . Meh, sunt pui. Nu cred că va fi asta o problemă acum. și își mângâie pisica pe canapea.
În fine. De ce aţi venit? întreabă mai cu tupeu, deşi nu era politicos. Serena însă era calmă. O simplă vizită. Sunt Shirley şi Izaya acasă? întreabă drăgut, uitându-se împrejur şi se descalţă de sandale.
Dede- Admin
Ăăăăă. Cred că sunt în camera lor. Dacă nu ies de acolo înseamnă că fac sex. Că normal stau pe aici cu treburi. răspunde fata fără griji. Că știa în mare parte obiceiurile lor. Aha. Înseamnă că nu mai au mult. și ridică din umeri și se descalță.
Page 20 of 100 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 60 ... 100