Kanie Mansion
2 posters
Page 60 of 100 • 1 ... 31 ... 59, 60, 61 ... 80 ... 100
Re: Kanie Mansion
Shirley îl ia pe Izaya şi pleacă şi ei acasă. Akame şi-a scos verigheta de la Izaya Jr... Cred că avem o problemă. zice încet, să nu fie auziţi.
Dede- Admin
Hmm.Și cum ar trebui să o rezolvăm? întreba curios și încet, dar blonda s-a cărat deja de acolo.
Păi asta nu ştiu.. Ai numărul lui? Trebuie să facă ceva, cumva.. apoi ridică din umeri. Să fi vorbit cu Mona nu ştia dacă e o idee prea eficientă, că oricum ea nu a prea stat pe lângă Jr.
Dede- Admin
Mda . Cred că îl am. Dar când Akame ia o decizie,greu o mai poți întoarce. și caută numărul lui în telefon.
Ar fii pacat sa divorteze..totusi. si, ajunsi acasa, ii da un mesaj Monei ca poate are vreo idee si se aseaza pe fotoliu.
Dede- Admin
Iar Mona se îngrijorează. Era cu Raizel prin pădure la un picnic. Așa că îl roagă pe brunet să o teleporteze acasă. Raizel o ia de mână și o teleportează acasă . Așa că merge la ea. Deci ce s-a întâmplat??
Jr e mereu plecat şi lui Akame i s-a cam luat.. spune pe scurt. Nici ea nu prea ştia toată povestea, dar era grav dacă şi-a dat verigheta jos.
Dede- Admin
Ah, mă așteptam....El e mereu plecat. Habar nu am ce face. I-am zis că dacă ia note mari la școală poate să facă ce vrea. și ridică din umeri și se pune pe canapea. Ăh. Să o chemăm pe Cecilia? Poate știe mai multe... zice și Izaya. Akame deja și-a lăsat vergheta undeva în cameră ascunsă și a plecat singură din casă. Avea nevoie să fie singură o vreme... Și da Jimin a mers la Joker, a bătut toți fraierii de acolo și stă acuma bine mersi cu Serena acasă.
Doar că Serena avea nevoie de recuperare de la drogurile ălea şi avea să îi ia ceva timp. Shirley e de acord cu ideea şi o cheamă pe fetiţă. Da? zice cuminţică şi intră în camera în care erau ei.
Dede- Admin
Am văzut că Akame și-a dat jos vergheta. Ști ceva? o întreba pe un ton normal , dar curios. Mona se uită și ea atentă la fetiță. Jimin o duce pe Serena la spital ca să se recupereze mai bine. Că da, așa e logic. Însă Akame are alte planuri decât se așteaptă majoritatea.
Page 60 of 100 • 1 ... 31 ... 59, 60, 61 ... 80 ... 100