Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 22 of 100 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 61 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 22 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Thu Jul 21, 2016 8:07 pm

Bine, mă duc să vorbesc cu bucătarul să îi spun că rămâneţi. şi aşa bruneta pleacă şi rămân Izaya cu gemele, Levi şi blonzii. Dar oricum Cecilia era îndoielnică şi nu prea îi plăcea de Jimin de când le-a prins atunci goale pe ea şi pe Akame.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Jul 21, 2016 8:15 pm

Levi avea o stare bună. La 19 ani ( parcă atât are, că e cu un an mai mic ca gemenele) a obținut un contract cu o echipă profesionistă. Deși e de ligă a doua, e bun orice început. Se gândea să îi spună Ceciliei mai repede. Că în curând va începe cantonamentul de vară și va trebui să se ducă acolo câteva luni. Că așa e. Nu e după cum vrea el. Iar Jimin se uita urât la Izaya, brunetul având aceeași privire și el. Nu vă puteți calma? spune Akame ce încearcă să îi împace cumva. Nu, suntem rivali de prea mult timp. spune răutăcios. Deși ieri am avut un vis cum eram în evul mediu și m-ai bătut, nu pot uita asta. adaugă la fel de răutăcios. Izaya s-a cam prins , așa că profită de ocazie. Daaa, te bat oriunde. Și în realitate și în vise. Iar asta îl face pe Jimin să se supere rău. Da?!? Fie, ce zici de o luptă între noi doi diseară? Că văd că ești tare în gură de la o vreme. Să te bat din nou? Okey. S-a făcut. și acum parcă apar fulgerele ălea din ochi când se privesc, ca în animeuri.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Thu Jul 21, 2016 8:21 pm

Cecilia îşi dă ochii peste cap şi stă lângă Levi. Sunteţi copilăroşi.. mormăie încet.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Jul 21, 2016 8:24 pm

Iar Levi o ia în brațe din spate repede. Lasă-i pe ăștia. Sunt irecuperabili..Am ceva să îți spun repede. îi zice în șoaptă la ureche.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Jul 21, 2016 8:28 pm

Hm, ce? întreabă şi ea tot în şoaptă, uitându-se la el curioasă. Serena se ridică şi dă câte o palmă fiecăruia ca să îşi revină şi să nu se mai privească aşa. Voi doi aveţi nevoie de o pauză câteodată.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Jul 21, 2016 8:33 pm

Suntem ca uleiul și apa! Nu ne putem înțelege. spune el urât. De data asta îi dau dreptate. continua el. Mi-am găsit o echipă profesionistă unde să joc. Voi juca acuma baschet pe bani, nu doar pasiune. Doar că trebuie să vin în cantonament. Și cantonamentele vara durează cel puțin o lună jumate.... îi pune în șoaptă. Dar se vede după tonul voci lui că nu îi place.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Jul 21, 2016 9:18 pm

Ei, asta cade ca o lovitură în cap pentru bruneţică. Păi...şi când pleci? şi încearcă să fie normală, dar deja îi părea rău. Nu a mai stat niciodată atâta timp fără Levi.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Jul 21, 2016 9:26 pm

În seara asta plec la aeroport... Că cantonamentul e prin Europa, în Anglia din ce am înțeles... și da, și lui îi pare rău. Dacă era în țară venea el seara pe ascuns. Dar așa, la mama naibi... Nu prea poate.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Jul 21, 2016 9:35 pm

Cecilia oftează lung. Înţeleg. Însfârşit faci ceea ce îţi place şi câştigi bani din asta. E foarte bine. apoi îi zâmbeşte blând. Nu voia să îl întristeze şi mai mult pentru că era ea tristă aşa că încerca să nu arate asta. Mai târziu te ajut cu bagajele. Sunt sigură că o să te descurci. şi îl sărută pe buze.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Jul 21, 2016 9:37 pm

O să îmi pare foarte rău cu nu voi mai apuca să mă joc cu frumusețile astea... și o sărută și el pe buze, după pune mâna pe sâni și le mișcă ușor. Oricum nu se uita nimeni la ei. Că Akame cu Jr sunt concentrați la pisici. În timp ce ceilalți se ceartă între ei.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 22 of 100 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 61 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics