Kanie Mansion
2 posters
Page 12 of 100 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 56 ... 100
Re: Kanie Mansion
Zaphine renunţă şi dă din cap aprobator. Dar ca să fie oficial, că e o regină, lol, se ridică şi zice tare. Eu, Regina Zaphine Martedu, conducătoarea regatului Martedu, îl declar învingător al turnirului pe prinţul Hans Targaryan. Ai binecuvântarea mea să fii cu prinţesa Aurora Martedu, fiica mea. (ce nume ciudat mi-a venit. să trecem peste). Aurora e foarte fericită şi îi venea să meargă la el, dar se abţine. Sunt mândră de el. zice Shirley fericită, mai încet.
Dede- Admin
Iar el se apleacă și îi mulțumește pentru binecuvântare. După pleacă de acolo pentru a căuta niște haine. Va reveni la normal. Dar după ce va găsi hainele potrivite, lol. Că transformarea lui Hans e doar ceva pe moment. Poate să țină cât vrea el forma asta. Dar preferă corpul lui normal. Chiar dacă e slab. Hans dă față în față cu Allan care coboară jos la el. DE CE TE-AI ABȚINUT PÂNĂ ACUM, HĂĂĂ? ADICĂ EU ÎNVĂȚ TOATE TEHNICILE CA SĂ FIU MAI PUTERNIC . DAR TU CARE LE FACI LE ASCUNZI, DE CE? țipă la el nervos. La care Hans dă rekt-ul. Pentru că eu sunt original, nu o copie. și da, face aluzia că îi imită oarecum pe cei doi regi, Izaya și Jimin. Că da, are puterile lor. Ceapa ta de fraier. și se enervează rău. Face o mână mare de întuneric care se întinde la Hans. Dar Hans o oprește cu un scut de gheață foarte gros. Poți să verși nervi pe mine mai târziu. și face cu mâna. După îi face semn lui Aurora să vină la el .Că tare voia să stea cu ea. Allan oftează și revine la Bella. Interesanți puști are Izaya. Cel mare crează tehnici și abilități noi. În timp ce cel mai mic le poate copia pe toate. Interesant.
Într-adevăr. Îţi dai seama dacă ar fii unul care să le poată face pe amândouă? şi chicoteşte. Oare o mai face Shirley copii? Că noi mai avem fetiţe. apoi se uită către cei doi bruneţi amuzată de situaţie. Nu vorbea prea în serios, dar era o părticică în ea care credea şi în planul ăsta. Aurora merge repede după Hans în timp ce Bella îl ia înapoi pe Allan să stea jos şi să se liniştească. Nu ştiam de toate puterile ăstea... Felicitări! zice veselă când ajung înapoi în castel şi îl ia în braţe.
Dede- Admin
Un prieten ma învățat. Este prințul moștenitor al regatului nordului. Ma ajutat foarte mult și o să îl ajut și eu când voi avea ocazia. după o ia în brațe. Eto... Să revin la forma mea normală? Că urăsc senzația aia din transformare. De la cald la frig și invers.... și se plânge el. Alllan e cam resemnat și o ia de mână pe Bella. Nu știu. Poate da, poate nu... Ei știu mai bine. Dar am auzit zvonuri cum că nu a mai făcut nimic cu regele din cauza animalelor ei.... Cam ciudat...
Ba nu e adevărat! Dacă scriitorii nu au mai descris, nu înseamnă că nu au mai făcut! Am mai zis că de la 27 de pisici a mai rămas cu 7 şi a mai avut şi ea timp de asta! Serena oftează şi îşi dă ochii peste cap. Mă rog. Hai să plecăm. S-a terminat acţiunea. şi la fel zice şi Shirley către Izaya, că încă era frig acolo. Aurorei îi plăcea cum îi stă lui Hans aşa, dar dacă lui îi e greu încă cu transformarea, nu îl forţează. Dacă vrei, da.
Dede- Admin
Atunci o fac mai târziu. Acum îmi e lene. Doar ce m-am obișnuit cu starea de frig și nu vreau la cald. și oftează. Merg în camera lui și închide ușa. Și da, începe să se dezbrace, dar așa mai suav. Știe că în forma asta e mai dezvoltat și îi poate plăcea rozaliei. Și am zis că e zvon. Zvonurile nu pot fi adevărate, dăăăh. Iar Jimin pleacă cu Serena. Vor pleca diseară, că nu mai e nimic de făcut.
Normal că îi plăcea fetei. Când îl vede aşa, se muşcă de buză şi închide uşa. Ai o formă de adult foarte interesantă, să ştii. şi îl analizează frumos de jos în sus. Dar din spate, că ea era în spatele lui, lângă uşă.
Dede- Admin
Atunci ce ar fi să o examinezi în detaliu? și se pune față în față cu ea, începând să o sărute suav pe gât.
Nu erai aşa pervers, Hans. zice ea mai mult ca o laudă şi se muşcă de buză excitată.
Dede- Admin
Acum că ești soția mea, îmi pot permite să fiu pervers. Nu? îi spune suav la ureche și o mușcă ușor. După care începe să o dezbrace și pe ea.
Page 12 of 100 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 56 ... 100