Kanie Mansion
2 posters
Page 25 of 100 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 62 ... 100
Re: Kanie Mansion
Da, normal. zice încet. Devenise foarte excitată şi udă şi gemea tare. Păcat că balconul nu se poate face antifonic.
Dede- Admin
Nasol pt vecinii care nu există.Levi dă tot ce poate și își dă drumul cât se poate de tare în ea.Ca să aibă orgasm.
Ei, poate pentru cei din casă. Oricum, Cecilia respiră mai greu după asta şi îşi îndreaptă spatele, întorcându-se cu faţa la el. Chiar o să îmi lipseşti..Of. apoi îl ia în braţe.
Dede- Admin
Și el o ia în brațe,strâns. Da,și mie..Sper să nu dureze prea mult. spune încet și o sărută drăgăstos pe buze .
Să ai grijă la ''fanele'' ălea. Să nu mă faci geloasă. apoi chicoteşte şi îl sărută şi ea.
Dede- Admin
Nimeni nu se compară cu tine iubire. și o sărută dulce și sincer.Și cum mai intrăm în casă? Că am aruncat hainele pe geam..
Pe balcon. îl corectează repede. Şi cum să intrăm? Intrăm cu talent. Oricum în casa asta nimic nu e neobişnuit. Akame îi prinsese pe părinţii noştrii goi, helău. apoi ridică din umeri. Dar ca să nu fie fetiţă rea, îl ia de mână, se fac într-o umbră şi se teleportează în camera lor. Better?
Dede- Admin
Iar el o trântește în pat și se pune cu capul pe sâni ei. Erau și pisicile lor acolo. Până plec am chef doar de tine. Că de mutrele lor nu o să îmi lipsească. Ce zici să lenevim așa puțin? o întreabă drăgălaș. Că niciodată nu se satură de sânii brunetei!
Ea râde şi îl mângâie pe cap. Sigur. apoi se face comodă şi îl îmbrăţişează.
Dede- Admin
Iar șatenul o ia și el în brațe. Sânii ei mari și moi sunt foarte buni pe post de pernă. Mi se pare mie sau de la un timp ai sânii mai mari? Mergi la sală sau ceva? și o întreba normal.Că da ,așa îi se pare lui.
Page 25 of 100 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 62 ... 100