Kanie Mansion
2 posters
Page 62 of 100 • 1 ... 32 ... 61, 62, 63 ... 81 ... 100
Re: Kanie Mansion
Shirley însă nu îşi pierduse tupeul. E a nu ştiu câta oară când îmi faci mutre. Zici că ai fost crescută de ţărani, nu de Izaya. apoi îşi dă ochii peste cap, în scârbă. Să nu îi mai dai puterile înapoi. Le foloseşte mereu PROST. Ea oricum nu îşi făcea griji de puterile ei, că doar ea era soţioara iubitoare, sexy şi vicleană care putea să facă rost de ele înapoi când voia. Întoarce capul spre Jr şi îi face semn să avanseze şi el, că din cauza lui se întâmplă toate ăstea. Şi fă-te înapoi blondă.
Dede- Admin
Noroc cu abilitatea asta de a lua puterile. Că altfel se sfârșea lumea de două ori azi.... și se uite la ele două. Până nu vă calmați, nu vă dau la nici una. zice urâcios. După se uită la Jr. Asumăți responsabilitatea , ai vrut-o pe Akame, ai grijă de ea. E o fire tare impulsivă... zice serios. Akame își dă jos peruca brunetă . Nici nu voiam să semăn cu tine oricum. continuă și ea cu tupeu. Geez. Akame îmi amintește de Allan.... și își dă ochii peste cap.
Mai bine. M-ai fi făcut de râs. Dar oricum mă faci deja, scuze. şi după Shirley dă să iasă din clădire. Naşpa era că acum nu se mai putea teleporta acasă singură că nici nu ştia unde dracu sunt. Trebuia să cerceteze. Cecilia era singura cuminte în toată gălăgia asta. Ea doar privea ce se întâmplă.
Dede- Admin
Ce să spun. Eroina nimfomană. și da, îi dă sub centură. Se referea de noaptea aia când o făcea cu mai mulți și îi avea pe Raizel și Alexander amanți. Între timp, Izaya îi ia pe Jr și Cecilia mai departe de acolo. O să iasă urât...
A DA?! ţipă şi se întoarce la ea, pleznind-o foarte tare peste faţă. Nesimţita dracu! Cine te-o fi învăţat să fii aşa. Ai uitat cine a ales pe unu de soţ pentru că ''o fute bine'' sau ce? Ar trebui să îmi fi recunoscătoare că trăieşti, nu să îmi vorbeşti aşa. Cecilia oftează. M-am săturat să se certe, Papa... se plânge la tatăl ei şi îşi pune mâinile în sân.
Dede- Admin
Vai tu. L-am ales pentru că îmi place. Dar pentru că nu îmi e loial, renunț definitiv la el. și se uită la brunet urât. Mneh. Ele două cam seamănă între ele. Dar nici una nu vrea asta. Off. Ce să fac cu ele oare? și o întreba pe Cecilia. Jr acuma se simte cam prost și o pleacă. Vestea că Akame nu îl mai vrea îl cam afectează și pe el. Dar și cum Akame are tupeul lui Shirley, zice: Da mă. Eu l-am ales pe ăla că fute bine. Dar spre deosebire de tine, nu mă culc cu niște copii pe ascuns când are treabă papa. De ce dracu faci asta, hă? El nu prea ți-a greșit. Dar nu contează. Probabil că vei spune ,, dar vai, tu te-ai culcat cu tot liceul” . Da, m-am culcat cu ăia mișto din liceu. Dar spre deosebire de tine, eram singură. și o lovește și ea. Nici Allan cu Hans nu se certau așa... și își dă ochii peste cap.
Mucoasa, dracu! izbucneşte femeia. Cum să o pleznească?? Eu te-am făcut, eu te omor! şi o ia de păr, dând-o cu capul în perete. Ţi-am mai spus odată că te reneg şi te dau afară din casă dacă mai faci aşa. Acum mi-ai ajuns. Marş din faţa ochilor mei! Nici în casă nu mai păşeşti. Îţi arunc lucrurile pe geam şi să te mai văd după. Apoi îi dă drumul. Pe mine m-ai pierdut de mult din cauza comportamentului tău, dar acum l-ai pierdut şi pe Jr. şi arată cu mâna înspre uşa pe care bruneţelul ieşise.
Dede- Admin
Iar ca să nu iasă un război civil în familie, brunetul le administrează vraja somnului la fiecare. Akame cade imediat adormită pe jos, după se uita la Shirley. Aveți nevoie de o pauză. după îi trimite mesaj și lui Jr să vină la el pe mai târziu.Geez. Trebuie să rezolv eu toate problemele? Off. și le ia pe fete. După se teleportează cu toții acasă.
Au tăcut. Miracol. şi fata se bucură. Le pune în sufragerie pe câte o canapea. Când o să se trezească? şi se uită la ele. Când Shirley a dat-o pe Akame cu capul de perete, l-a spart puţin şi acum îi curgea sânge din frunte aşa că merge să ia şi nişte pansamente.
Dede- Admin
Ăhm. E un somn normal. Peste câteva ore cred. Hmm. Aș putea să le șterg puțin memoria ca să uite de ceartă. Ce zici? spune brunetul când se uită la Cecilia.
Page 62 of 100 • 1 ... 32 ... 61, 62, 63 ... 81 ... 100