Kanie Mansion
2 posters
Page 37 of 100 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 68 ... 100
Re: Kanie Mansion
Păi nu e de mult însărcinată, nu a alergat tare, a făcut opriri şi helău e o super eroină...e obişnuită şi rezistentă. Dar Shirley stătea întinsă pe canapea să îşi tragă sufletul şi ia telefonul să se uite. După ce citeşte tot pe acolo, îi dă telefonul înapoi. Dacă vii şi tu cu mine. apoi îi zâmbeşte, făcând pe inocenta. Şi el trebuia să fie în formă pentru când o să se trezească iar de 5-6 ori pe noapte să potolească copilul.
Dede- Admin
Atunci voi veni. spune brunetul în timp ce se pune în fund pe canapea. Se gândea să o pipăie ,dar e obosită și se gândește că nu are chef de asta chiar acum.
Atunci se simtea mai bine ca o sa fie si el cand ea are nevoie. Te iubesc. ii zice usor, tragandu-l de brat sa steasi el pe ccanapea in fund.
Dede- Admin
Și eu te iubesc. spune brunetul ce o pune pe ea deasupra lui. Pune mâinile pe fundul ei și începe să o sărute.
Îi răspunde şi ea la săruturi şi se lasă moale pe el. Fetele erau la şcoală şi se plictiseau, pentru că nu prea mai făceau ore acum. Erau în pauză şi stăteau singurele, degeaba.
Dede- Admin
Iar Jimin cum are gps-ul lui special, vede că gemenele sunt singure pe la școală. Îi zice Serenei că iese în oraș să vadă dacă găsește ceva de făcut. Iar când se depărtează de casă, se teleportează unde-s ele. Adică la școală . E în campus și se uita după ele. Dar se folosește și de mirosul sângelui lor ca să le dea de găsit. Nu părea deloc ciudat că e acolo. Că damn, arată ca un puști de 19-20 de ani. Akame îl vede. Se pare că Jimin a venit după noi... spune ușor fricoasă.
Cecilia se uită încotro se uita şi Akame şi când îl vede, se încruntă. E disperat după noi.. apoi se ridică de pe bancă şi îi face semn să plece. Poate dacă se amestecau printre colegi în clădire, nu le mai găsea.
Dede- Admin
Akame merge cu Cecilia și se amestecă printre colegi lor. Jimin ajunge sus și le recunoaște rapid mirosul sângelui lor. Așa că se face invizibil și le ia pe fiecare de umăr. Că nu erau prea depărate. Le duce repede la baie unde sunt doar ei și se face înapoi vizibil. Doar nu credeați că scăpați de mine, nu? le spune ușor arogant și plin de el.
Dă-te naiba, suntem la şcoală! Ce vrei? îl întreabă bruneta, având şi ea tupeu, dăă.
Dede- Admin
Eh, doar vă reamintesc de pariul nostru. Și da, știu că sunteți la școală. Locul ăsta e prea nașpa ca să o facem. Așa că diseară vă aștept la hotelul ăsta. Am rezervat o cameră. De nu veniți, vă iau eu forțat. zice el urâcios și le dă cartea de vizită a hotelului. Și cum Jimin îi place bogăția, nu le trimite la un motel din afara orașului. Noo. Ci la cel mai luxos hotel din acest oraș și cel mai scump. Era și un concurs de poker acolo. Așa că are scuza perfectă. După blondul se teleportează. Akame e cam pokerface. Nici măcar nu ne-a atins... spune fata mirată. Adică ea credea că le va viola sau ceva. Între timp, aceasta primește mesaj de la Jr. Că iar va lipsi mult de acasă. Așa că se încruntă tare. Ști ce? Eu merg să o fac cu ăla diseară. Nici nu îmi pasă dacă mă violează. M-am săturat ca soțul meu să mă lase pe locul 2. și da, o ridicat tonul.
Page 37 of 100 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 68 ... 100