Kanie Mansion
2 posters
Page 46 of 100 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47 ... 73 ... 100
Re: Kanie Mansion
Oricum, fetele ajung acasă şi cum era deja târziu, se duc la culcare. În cealaltă casă, Serena îl aştepta pe Jimin, mâncând popcorn în timp ce se uita la un film romantic.
Dede- Admin
Jimin câștigă o servietă plină de bani.Se retrage de la masă și se întoarce acasă. Se duce la soțioara lui să îi arate ce a câștigat și se schimbă în pijamale. Îi era și lui somn.
Filmul ei era pe sfârşite şi când îl vede acasă, zâmbeşte larg. Nu îmi explic cum reuşeşti să câştigi atât de uşor şi atât de mult.. spune ea chicotind şi îl ia de mână când se pune în pat.
Dede- Admin
Nu știu nici eu. Fac doar ce știu. și chicotește.După se pune în pat și o sărută pe buze așa mai drăgăstos și tandru.
Ea îi pune mâna între picioarele ei, pe pulpă, nu în zona ''aia'', şi îl sărută şi ea. Vedea că e obosit şi nu voia să îl forţeze seara asta, doar să îl alinte puţin.
Dede- Admin
Jimin nu are chef de sex,clar.Ci doar să se alinte.Îi mânie piciorul și o sărută încet,ca un alint.
Serena îi mângâie şi ea obrazul şi îl sărută în continuare, cu mai multă poftă. Îl dăduse încolo şi de film şi de tot.
Dede- Admin
O mângâie și o sărută drăgăstos,de parcă amândoi sunt niște pisici pline de iubire. ( ca în videoul ăla de pe Facebook )
Într-adevăr. Dar până la urmă trebuie să ia şi ei o pauză aşa că Serena se opreşte şi îl priveşte în ochi cu drag. Te iubesc. şopteşte apoi. Chiar aveau nevoie unul de celălalt.
Dede- Admin
Și eu te iubesc. și își freacă nasul de al ei și o strânge în brațe.După care închide ochi,îi e cam somn.
Page 46 of 100 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47 ... 73 ... 100