Kanie Mansion
2 posters
Page 45 of 100 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 72 ... 100
Re: Kanie Mansion
Păi... iar fata are un moment de ezitare. Ieri am făcut-o cu Levi înainte să plece în cantonament şi şi-a dat drumul înauntru. Iar eu ştii că vreau copii... Mama a făcut-o cu tata tot ieri şi a rămas. Poate rămân şi eu. îi explică încet şi ridică din umeri.
Dede- Admin
Iar blonda se pune peste ea și o ia în brațe. Ce fericită sunt! și o sărută drăgăstos pentru obraz. Și eu vreau copii. De fiecare dată când o făceam cu soțul meu, aveam câte un test de sarcină. Eh, probabil nu am moștenit gena asta a mamei de facere a unui copil repede. și ridică din umeri. După își ia genta și cotrobăie pe acolo și găsește un test de sarcină nefolosit. Dacă ai făcut-o cu el înainte să plece, înseamnă că au trecut 24 de ore. Încearcă-l și vezi ... și îl pune în palma ei.
Bruneta ia testul dar nu vrea să îl folosească. Nu vreau să încerc aici. Merg doar să fac un duş, să scot ''ştii tu ce''. apoi o sărută pe obraz şi se ridică din pat.
Dede- Admin
Iar blonda stă cuminte în pat. Va face duș mai târziu. Dar se gândește mai adânc. Mona e gravidă, Shirley și Cecilia la fel.... Iar ea e singură și se simte cam aiurea. Trebuie să fac ceva...
Trebuie să-l caute pe Jr să o facă! După 10 minute bruneta iese cu un prosop pe ea, ştearsă.
Dede- Admin
Akame se duce și ea la baie să facă un duș. Când intră acolo și se spală, se gândește mai mult la un divorț.
Naşpa aşa. Oricum, Cecilia mănâncă prăjitura şi termină să se aranjeze, aşteptând-o acum pe sora ei.
Dede- Admin
Iar Akame termină dușul și se întoarce. Ia pierit pofta de mâncare. Mergem acasă? și se îmbracă după ce se usucă.
Da, hai. îi zice normal şi ies de acolo. La parter dau de o cameră în care se ţinea jocul de poker. Uşa era între deschisă şi Cecilia îl vede pe Jimin înauntru. Nu ştiu de ce, dar am impresia că mereu trişează cu câte ceva.. zice încet şi iese din hotel.
Dede- Admin
Nu prea trișa.Bine,doar în limita regulamentului. Se știe că cei răi au mai mult noroc.. după iau un taxi și merg spre casă.
Page 45 of 100 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 72 ... 100