Kanie Mansion
2 posters
Page 53 of 100 • 1 ... 28 ... 52, 53, 54 ... 76 ... 100
Re: Kanie Mansion
Fata vede că se bălăncăne elicopterul şi încearcă şi ea să rupă barele, presând lumină pe ele ca să le topească.
Dede- Admin
Iar ăia aruncă în el o bombă cu gaz somnifer și îl adoarme imediat.Băiatul revine la normal și elicopterul pleacă spre Joker.
Iar cusca o electrocuteaza pe fata si ea se supara, tipand la cei din elicopter. Jimin... isi zice in gand, trista. Acum ii era frica si de ce avea sa pateasca.
Dede- Admin
Joker se gândea că poate îi ia pe blonzi dacă Izaya e imposibil de luat. Blondul se trezește și se uită după Serena. Vede că nu e și își amintește tot. Furios, o caută și distruge tot ce îi iese în cale.
Blondina sta in fund si incearca sa analizeze interiorul elicopterului, ca poate gaseste o cale de scapare
Dede- Admin
Dar nu prea sunt căi de ieșire. Elicopterul aterizează la baza secretă a joker-ului și e informat că au prins-o pe fată.
Când îl vede pe Joker, Serena se ridică în picioare (că era cuşca înaltă) şi se uită în ochii lui, încruntată şi serioasă. De ce m-ai adus aici? Vreau înapoi la Jimin !
Dede- Admin
Te-am adus pentru a îl lua pe blond de partea mea. Iar pentru că nu ar vrea de bună voie, e nevoie de tine aici . și își umblă prin sertare în căutare de droguri.
Ce amuzant esti tu. Eu nu iti sunt de folos. Pana acum o saptamana umbla prin lume si avea sute de gagici in telefon. Dupa i le-am sters eu si a fost fortat sa ramana la mine pana face bani de plecare iar. Nu o sa fie de partea ta...El are alte locuri in cap. ii zice chicotind. Stim cu totii ca este o minciuna spusa ei, insa voia sa il fraiereasca sa il lase pe Jimin.
Dede- Admin
Crezi că nu v-am spionat și pe voi? Ști și tu că e o minciună. Dacă era așa, nu te mai făcea vampir. și scoate din sertare multe ace și seringi unde să pună drogurile
Page 53 of 100 • 1 ... 28 ... 52, 53, 54 ... 76 ... 100