Kanie Mansion
2 posters
Page 56 of 100 • 1 ... 29 ... 55, 56, 57 ... 78 ... 100
Re: Kanie Mansion
Blondina îi dă pe toţi cap în cap şi îi aruncă în zid, să se potolească. Iar ca să nu fie indecentă, îşi acoperă corpul iar în aura aceea galbenă.
Dede- Admin
Și când nu e atentă, jokerul îi bagă iar o seringă. Dar de data aceasta în fund ( ca la bebeluși, să nu crezi că e vorba de ceva ciudat, daaa) și bagă un drog super puternic în ea de acolo. Că deh, dacă vrea să o controleze.
Fata ţipă şi îşi pune imediat mâinile acolo după. Nu eşti normal! se răţoieşte la el şi îi aruncă seringa în aer. Totuşi simte cum îi amorţesc picioarele rapid.
Dede- Admin
Ăsta chiar e un compliment . spune el și scoate mai multe seringi. Că da,blonda pare cam rezistentă la droguri .
AOLO, NU MAI VREAU, GATA! ţipă la el şi încearcă să se ferească de seringi, dându-se mai în spate. Da, era încăpăţânată şi rezistentă la cât s-a tot antrenat pe când nu era Jimin.
Dede- Admin
Până nu te fac șoricelul meu pentru teste,o să tot bag droguri în tine. Am auzit că vrei un copil. Fi fată cuminte sau îți bag droguri și acolo. răspunde urâcios și pune alții să o lege pt a băga mai multe în ea.
Când a zis de copii, a atins-o pe o coardă sensibilă. Se cuminţeşte brusc şi nu mai face nici o mişcare, doar încearcă să îndure. Şi dacă am rămas deja şi îmi afectează copilul? întreabă încet.
Dede- Admin
Habar n-am. Nu sunt doctor . și mai bagă o seringă în mână și administrează alt drog mai tare. Nu prea îi păsa.
D-Dar eu vreau copii... si deja vocea ii tremura la fel ca tot corpul de la drogurile alea prea multe.
Dede- Admin
Ești vampir,nu mori.Nu e mare pierdere dacă pierzi câțiva copii. zice indiferent. Acum o lasă în pace ca drogurile să își facă efectul.
Page 56 of 100 • 1 ... 29 ... 55, 56, 57 ... 78 ... 100