Kanie Mansion
2 posters
Page 78 of 100 • 1 ... 40 ... 77, 78, 79 ... 89 ... 100
Re: Kanie Mansion
Of cum a zburat timpul.. si isi pune mainile in san. E bine ca nu era de banuit faptul ca cei doi stiu atatea despre evul mediu in conditiile in care sunt din alt univers. Dar na, Allan e blond cu un scop probabil. Si, ăm, ti-e foame? Poate ne povestesti acolo cum ai ajuns aici. apoi il ia in bucatarie la fete. Cecilia parca il analizeaza de sus pana jos atent si nu zice nimic.
Dede- Admin
Să zicem că da... și merge cu ei calm. Akame deja îl privea suspicioasă. Și cine sunt ele?
Oh, fiicele noastre cele mari, Akame şi Cecilia. Da chiar, cu ele ce s-a întâmplat? şi îi face semn să se aşeze la masă. Totuşi, în universul ăsta nu avea de gând să îi facă pe plac de parcă era rege...trebuia să fie şi el mai modest. Suntem şi noi în povestea voastră ciudată despre care tot vorbiţi? Măcar arătăm bine? şi începe bruneţica să chicotească. Ei îi se părea stupid ce făceau şi cum arăta tipul.
Dede- Admin
Înafară că acolo sunteți rozalii și era să vă căsătoriți una cu alta ,sunteți ok.Aici voi sunteți mai dezvoltate decât acolo. și în gândul lui face referire la sâni ,mai ales la Cecilia. Eh,fetele au fost obligate să ia un prinț pus de Zaphine. Dar nu prea îi bagă în seamă. Sunt lipite ca siamezele. și chicotește, după se pune pe masă. Să o iau de soție pe Cecilia? Asta sună a ceva ce aș face eu. și râde și ea.
Când aud asta, încep şi Shirley cu Cecilia să râdă. Seamănă cu ele de acum. Da... M-ar fi obligat Akame zicând că nu găseşte pe nici unul potrivit şi eu aş fi fost dispusă să mă ofer drept soţ ca să fie fericită. apoi se uită la sora ei. Nici acum, când erau cu soţii, nu se evitau ca să zici aşa... Adică tot împreună erau şi dacă aveau nevoie una de alta, se ''împrumutau'' de la Jr sau Levi. Shirley îi pune şi lui Allan o omletă cu o salată, aşa cum au mâncat ei. Şi ce te-a făcut să vrei să călătoreşti în timp? Te-ai săturat de familia blonzilor?
Dede- Admin
Nici nu prea stau cu ei. Au făcut peste 10 copii și mnah. Eu am călătorit în toată lumea ca să explorez. Dar pentru că am văzut fiecare colțișor de acolo, am zis să încerc să plec în altă parte . Că de ce nu. și ridică din umeri. După ia furculița și cuțitul și începe să mănânce încet. Că deh, e el un urâcios, dar are o educație.10? Mai fac unul și au echipă de fotbal. spune Akame răutăcioasă.
Dacă ar afla Serena de aici, ar fii în culmea fericirii. şi se pune şi ea jos. Adică el e băiatul tău şi e căsătorit cu una din familia lui Jimin şi Serena? Iar eu cu Akame ale cui suntem..? Bruneţica era cam confuză. Ale unei foste curve.
Dede- Admin
Știu Shirley că ești supărată pentru că acolo am avut două soții. Așa că nu mai exagera. spune Izaya puțin iritat. Staaai. Acolo sunt permise mai multe căsătorii? spune Akame curioasă. În general da. Papa a avut două soții și a făcut o pereche de gemeni cu fiecare. Eu cu fratele meu Hans am fost făcuți de ei, iar voi ați fost făcuți de regina Zaphine. și ridică din umeri după ce termină de înghițit mâncarea. Și cum arată Hans ăsta, apropo? continua să facă pe curioasa. Ca un tocilar nenorocit ! că deh, nu a uitat ura pt Hans.
Iar acum Shirley o întoarce: Allan, ştiu că eşti supărat că Hans e mai mare, dar acum nu exagera. şi trage cu ochiul la Izaya, strâmbându-se la el scurt. Este foarte iubitor şi grijuliu. I-a luat mai mult să îşi antreneze puterile pentru că era destul de sensibil şi alergic, dar când am plecat noi devenise foarte puternic. Acum are o soţie frumoasă şi copii, după cum zice Allan. Aşa încearcă să i-o dea şi blondului sub centură.
Dede- Admin
Și ce? Tot l-am bătut de câteva ori. Chiar dacă și-a chemat animalele . spune urâcios. Dar după oftează. Dar dacă chiar vreți să vedeți cum arată. Poftim un tablou cu ei. Au dat la tot neamul. Mie nu îmi place. Și așa îi văd moaca aproape zilnic continua în a fi un urâcios.
- Spoiler:
- și scoate din rucsac tabloul micuț și îl dă brunetei.
Page 78 of 100 • 1 ... 40 ... 77, 78, 79 ... 89 ... 100