Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 81 of 100 Previous  1 ... 42 ... 80, 81, 82 ... 90 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 81 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Wed Aug 31, 2016 11:42 am

Eşti egoist. Ai o familie acum...Şi tu şi ea şi sunt familii separate. Trebuie să conştientizezi şi să o laşi mai uşor altfel vei distruge ambele căsnicii. Vrei să divorţeze Bella de tine? Noi suntem morţi, blonzii ţin cu fiica lor, Zaphine nu te place, fratele tău se ceartă cu tine că îi iei soţia... Dacă divorţează Bella de tine, rămâi pe străzi, fără nimic. şi devine mult mai serioasă.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Aug 31, 2016 11:44 am

Divorț? Ce este aia? întreba curios. Că pe timpurile alea nu exista divorțul. Iar când se despărțea o femeie de bărbatul ei, nu o mai lua nimeni. Uneori chiar avea niște pedepse chinuitoare. Că deh, nu existau pe atunci drepturile femeilor.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Wed Aug 31, 2016 11:47 am

Da, dar având în vedere ce regat aveau blonzii şi faptul că ea era regina, cine să o pedepsească? Adică să se despartă de tine. Să te renege. Nu ai mai fii regele nimănui dacă ar face asta. şi îşi dă ochii peste cap. Divorţurile erau de foarte mult timp şi i se părea ciudat că el nu ştie de ele, dar na.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Aug 31, 2016 11:48 am

Dacă divorța de mine pierde și ea titlul de regină. Că acolo nu e la fel ca la Zaphine. și ridică din umeri. Mare brânză. Nu înțeleg de ce fac așa oricum.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Aug 31, 2016 11:53 am

Of, ai rămas la fel.. Shirley deja se plictisea de comportamentul lui. În viaţa ei lipsise doar câteva zile şi chiar nu îi era dor de aroganţele ălea. O fărâmă de maturitate n-ai în tine. Se gândea la ce soluţii ar putea găsii să termine cearta lor de acolo, dar nu îi venea nimic..
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Aug 31, 2016 11:55 am

Yep . Nu am fost niciodată un om matur. Și chiar nu îmi pare rău de asta. și chicotește. Dragă, l-ai vopsit? spune Izaya ce intră și el la baie.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Aug 31, 2016 12:02 pm

Dragule, convinge-l pe ăsta că nu e bine să se mai fută cu Aurora pentru că o să distrugă căsnicia şi a lui şi a lui Hans! zice tare şi revoltată. Ea înţelegea că el o iubeşte pe rozalie, dar e o chestie să iubeşti o persoană şi alta să o iubeşti şi să şi faci sex cu ea pe ascuns.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Aug 31, 2016 12:05 pm

Ok. și se pune în fața lui. Allan. Ți-a plăcut să o faci cu Aurora? Da. Dar și cu Bella nu? Da. Bun. Și dacă ai alege, cu cine te-ai simțit mai bine să o faci? Ăh.. Cu Bella. În pat e mai perversă ca Aurora... continua Allan. Și de ce o mai faci cu Aurora? Ăh... Din obișnuință cred...
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Aug 31, 2016 12:08 pm

Shirley îşi dă facepalm. Cum a putut fiul ăsta să iasă aşa prost? Dacă am băieţi acum, mă jur că le pun Mozart toată copilăria lor. Cecilia termină antrenamentul şi trage iar cu urechea. Ăsta e ca Levi.. O să o aleagă clar pe aia mai bună la pat şi care îi asigură mai mulţi bani.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Aug 31, 2016 12:12 pm

Adică pe Bella. Că ea e mereu tânără și bună la pat. Plus titlul de rege. Ok. Și de ce nu vrei să o dai lui Hans pe Aurora? spune brunetul serios. Dacă o ia el pe Aurora cu totul, o va face să mă urească. De-aia și fac cu ea. continua Allan.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 81 of 100 Previous  1 ... 42 ... 80, 81, 82 ... 90 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics