Kanie Mansion
2 posters
Page 80 of 100 • 1 ... 41 ... 79, 80, 81 ... 90 ... 100
Re: Kanie Mansion
Şi în tot procesul ăsta, bruneta e destul de concentrată să îi vopsească orice părticică din păr şi să se asigure că e bine. Şi ia zi, Hans nu e gelos că o faci cu soţia lui? Nu se supără? Nu e bine dacă asta le îngreunează lor căsătoria..
Dede- Admin
Ăăă. E supărat. S-a certat cu mine și cu Aurora. Ia spus chiar și soției mele despre ce facem.Dar nu îmi pasă. continuă pe indiferentul.
Serios? Când a venit să ne spună mie şi lui Izaya că se căsătoresc, a zis că orice alegere face ea, nu o să se supere şi că e dispus să accepte că o să o mai facă cu tine. Bănuiesc că timpurile se schimbă.. are o familie, are şi el nişte pretenţii.. apoi oftează. Aurora îi cam semăna ei la capitolul ăsta : şi cu familie, şi fără, ea tot o face cu ăla pe care îl place. Şi Bella ce a zis? Să ştii că nu e bine să continui aşa.. apoi aplică vopseaua în faţă. Aproape termina, că nu avea mult păr, na.
Dede- Admin
Are părul des. Că doar nu e chel, lăl. Bella a țipat la mine. Nu înțeleg de ce sunt așa supărați dacă o facem de două-trei ori pe lună. și oftează. Adică era puțin, dar pe Bella și Hans îi deranjau. Că deh. Acuma practic sunt mai mari și trebuie să stea fiecare la casa lui, nu?
Exact. Nu era vorba că e chel, ci că părul nu e prea lung în comparaţie cu al ei sau al femeilor în general. Era mai mic şi mai uşor de vopsit. Dragule, câţi ani ai tu? îl ia cu uşurelul şi termină de pus toată vopseaua.
Dede- Admin
Habar n-am. De când am devenit vampir nu mai țin cont de ani. și ridică din nou din umeri. Cred că sunt puțin mai mare decât voi de acum.
Bine, deci aveţi în jur de 50 de ani. Aurora are 50 de ani. Imaginează-ţi că ai fi cu ea şi ea ar face-o de 3 ori pe lună cu Hans pentru că pe el îl iubeşte de dinainte să te iubească pe tine. Cum te-ai simţi? îl întreabă calm şi lasă bolul jos apoi îşi scoate mânuşile.
Dede- Admin
Sincer? Habar n-am. Probabil m-aș certa cu el și cam atât.Oricum ne certăm și din motive stupide. continua el. Probabil din cauză că el a rămas la vârsta de 19 ani, nu prea s-a făcut mai matur din punctul ăsta de vedere.
Şi cam atât? Adică atâta ţii la ea? Se pare că într-adevăr Hans e cel care o iubeşte mai mult. apoi îşi dă ochii peste cap. O să stai 30 de minute cu vopseaua pe cap, după o clătim. şi oftează.
Dede- Admin
Habar n-am cine o iubește mai mult. Dar eu am fost primul. Merit măcar atâta. și face pe urâciosul iar.
Page 80 of 100 • 1 ... 41 ... 79, 80, 81 ... 90 ... 100