Kanie Mansion
2 posters
Page 87 of 100 • 1 ... 45 ... 86, 87, 88 ... 93 ... 100
Re: Kanie Mansion
La tine acasă. Aici e total normal. Să nu dai de mama cu o rochie prin care se vede tot.. apoi începe să râdă. De frig, nu îmi e frig. Deocamdată e cald aici. Am şi haine mai groase pentru timpuri mai rele. şi scoate limba jucăuş.
Dede- Admin
Ciudată mai e lumea asta.... La mine e rușine să fi dezbrăcat așa. Dar dacă așa e aici.. Nu pot schimba nimic.. și oftează și ia pijamanele. Și apropo, nu mă mai tenta cu corpul tău de regină că nu vreau să sar pe tine așa. E nepoliticos. și o spune ușor răutăcios, dar mai mult ca o tachinare drăguță.
Uuu, corp de regina. si se musca de buza inferioara, mai vesela. Chiar nu aveti si voi pe acolo o printesa mai asa? si isi pune mainile pe sani, strangandu-i. Plus ca tu esti ala care ai ramas gol in fata mea cand te-ai schimbat.. Imi permit si eu.
Dede- Admin
Eu m-am schimbat repede. Nu am stat mult timp gol. se scuza el repede. Și nu prea sunt multe femei cu corp dezvoltat așa ca al tău... Poate cele din familie să fie pe aproape. Dar ca tine nu. și se întinde după în pat.
Meh, daca zici tu. si se opreste din a-si masa sanii. Hai, noapte buna. apoi ii face cu mana si pleaca inapoi in camera ei.
Dede- Admin
Noapte bună. și îi face cu mâna și el. Se uită la televizor și până la urmă se plictisește. Și find un tip curios,se ridică din pat și se plimbe random prin cameră. Atinge mai multe lucruri pt a le examina. Totuși, trage odată de o carte și o ușă secretă se deschide. Era ușa pt camera cu sex toys. Că deh, casa e plină de intrări secrete. Așa că intră pe acolo și ia jucăriile. Ăstea sunt cumva instrumente de tortură? Și ce e cu teaca asta de nu are gaură în ea?
Cecilia se uita la Chef la Cutite si era in plina concentrare acolo. Cine se gandea ca unul din evul mediu avea sa se uite la carti aici? Se putea uita la telecomanda, lustra, tv, dusul din baie, chestii care la ei nu sunt , nu la carti. De asta nu isi facea griji ca gaseste el intrarea aia.
Dede- Admin
O carte interesantă bate majoritatea cancerului de la tv. Dăăh. Allan ia sex toys-urile alea de mai aproape și mai micuțe și merge în camera Cecilei. Știu cu ce vă ocupați voi! Torturați oamenii cu aceste instrumente de tortură! spune ușor iritat.
Poftim? Esti nebun? zice mai tare catre el si se incrunta. Se ridica in fund si vede ca are sex toys-uri in brate. 30 de minute a stat singur ca uite ce a gasit, of.
Dede- Admin
Nuuu. Uite, cu sforile astea strângeți oamenii de gât! Totuși, nu înțeleg de ce aveaci toace care nu au găuri în ele... Nu sunt folositoare. și se uită la ele după ce le pune pe masă.
Page 87 of 100 • 1 ... 45 ... 86, 87, 88 ... 93 ... 100