Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 94 of 100 Previous  1 ... 48 ... 93, 94, 95 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 94 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Thu Sep 01, 2016 11:56 pm

In fata pana gasim ceva. Ii raspunde si ridica din umeri. Alta varianta nu aveau
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Sep 02, 2016 12:09 am

Și ca să caute mai mult,își face câteva clone care le trimite în direcții diferite. Să acopere mai mult zona. Joker momentan numără banii să vadă dacă-s toți.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Fri Sep 02, 2016 10:28 am

Şi că tot îl căutau de mult, norocul dă să îl găsească tocmai ei doi (era evident oricum). Cecilia vede că e o căsuţă mică vopsită toată în negru, de 10x10 şi cu o uşă de fier, fără geamuri, aşa că îşi dă seama că nu e în regulă. Destul de evidentă, totuşi.. Dacă zburam poate că nu o mai vedeam, dar de aici.. şi îl ia pe Allan iar de mână, mergând spre căsuţa care nici acoperiş nu avea, că era doar o porţiune prin care intrai în baza subterană, logic. Aici trebuie să fie. Dar cum îl luăm prin surprindere?
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Sep 02, 2016 10:37 am

Nu am scos vraja invizibilității. De văzut nu ne va vedea. Dar să avem grijă să nu ne audă. îi spune normal și serios, dar nu prea tare. Să îi anunțăm și pe restul?
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Sep 02, 2016 10:46 am

Le trimit un mesaj lui Akame şi mamei. şi scoate repede telefonul, le scrie, apoi îl dă pe silenţios şi îl bagă înapoi în buzunar. Noi însă nu trebuie să pierdem timpul. Mai bine intrăm. şi îi face pe amândoi într-o umbră ca să intre pe sub uşă, după îi face la loc. Acum trebuiau să coboare multe scări să ajungă la bază.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Sep 02, 2016 10:52 am

Și cum acolo erau camere de supraveghere și senzori de mișcare, din pereți ies mitraliere ce încep să trag. Din reflex, face un scut din umbră ce îi acoperă pe amândoi. Ce-s cu chestile alea de fac zgomot? întreba Allan.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Sep 02, 2016 2:25 pm

La naiba, ne-au găsit.. murmură încruntată şi se apropie de Allan. Sunt un fel de arme. Au un tub din care ies nişte gloanţe. Sunt foarte puternice şi dacă ştiu să tragă bine, te pot omorî instant. îi explică repede. După îl trage de mână şi aleargă pe scări ca să scape de mitralierele ălea. Intră pe o uşă şi vede că e plin de soldaţi care sunt la calculatoarele lor. Unii se uitau pe camerele de supraveghere şi pe camerele senzorilor şi îşi dau seama că cei doi au ajuns la ei.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Sep 02, 2016 2:42 pm

Aici era bun Levi cu abilitatea lui de a se face într-o fantomă. Că nici un aparat nu îl găsea. Dar deh, asta e. Gărzile lui Joker îi înconjoară cu armele lor. Allan se lasă păgubaș și renunță la invizibilitate. Doar ce mi-am luat haine noi . Nu vreau să le pătez cu sânge . mormăie el urâcios. Ridicați mâinile sau tragem! strigă unul dintre soldați. Dar pe Allan îl doare în cot. Cască puțin cu mâna la gură. Iar pe podea apare un semn roșu de la o vrajă de vampir ce prinde toți soldații. Ar trebui să stați în genunchi muritorilor. Vă ordon să lăsați armele jos și să îmi ziceți unde e Joker. Altfel vă pun să vă aruncați în mare. le spune pe un ton arogant . Și cum ăia sunt sub controlul lui, se pun toți în genunchi și îi arată camera pe unde e. Joker voia să fugă cu banii cu elicopterul... Foarte bine. Vă cruț de data asta. Trebuie să ascultați de rege, nu de un bufon. și își dă ușor mâna în părul lui blond. După o ia înainte. Că deh. Putea să facă vraja asta pe Cecilia atunci. Dar nu mai era distractiv.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Sep 02, 2016 2:50 pm

Fata e cam mirată dar nu zice nimic ci doar se ţine după el că se pare că e în siguranţă aşa. Ei o să îşi amintească ce le-ai făcut oare? întreabă încet şi e atentă la drum.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Sep 02, 2016 3:13 pm

Depinde de la om la om. Cei puternici își amintesc. Cei slabi o să creadă că a fost un vis. îi răspunde normal. După deschide ușa . Joker era gata să fugă. Te-am găsit bufonule. Dă sacul cu bani până nu te rănesc. îi spune autoritar. Dar fără vrajă. Hăăă? Cine ești tu să îmi dai ordine, Jimin Jr? spune Jokerul urât. Sunt un rege, tu ești un simplu bufon bătrân și muritor. În loc să ai o familie la vârsta ta.... și da, vrea să îl întărâte. Eu bătrân? că da, deja ia călcat pe coarda sensibilă. Nu are nimic că îi zice bufon. Dar să îl facă bătrân așa pe față? Nu știu cine ești tu pramatie. Dar deja te-ai amestecat în treburile mele. și din podea cei doi sunt prinși cu niște lanțuri ce le absoarbe energia. Allan nu se lasă deloc impresionat. Și ce ai de gând să faci cu banii , tataie? îi spune Allan lui Joker care era gata să urce în elicopter. Aoleu. Am ajuns să mi se zică tataie. și e poker face. După se duce la ei. Poate în exterior ești frumos la Izaya și Jimin. Dar comportamentul tău arogant te urâțește la maxim. spune dezgustat și îl împușcă în cap. Ok. Am scăpat de pramatia aia. Tu ai mare noroc copilă că ma satisfăcut moartea lui. Altfel nu scăpai . spune râzând malefic. Daaar. Cum Allan e un fucking vampir nemuritor...Nu moare de la așa ceva. Dăăăh. Ba chiar începe să râdă. Asta e o armă mortală? Mai mult ma pișcat. și râde mai malefic așa. Pramatie... și deja trage în mai multe ori în el. Ești simpatic. Poate te duc la mine acasă și te fac bufon oficial. după rupe lanțurile. Draga mea soră Cecilia. Deja cred că ești plictisită. Ai putea să rezolvi tu de aici? și da, o alintă acuma puțin.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 94 of 100 Previous  1 ... 48 ... 93, 94, 95 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics