Kanie Mansion
2 posters
Page 95 of 100 • 1 ... 49 ... 94, 95, 96 ... 100
Re: Kanie Mansion
Well, ea se cam speriase când văzuse că băiatul fusese împuşcat în cap. Nu conta dacă era muritor sau nemuritor, împuşcătura în cap era împuşcătură în cap. Dar probabil supravieţuia şi de la puterile lui. Şi cum lanţurile ălea abia de le-au stors din putere, înconjoară sacul de bani într-o umbră şi îl teleportează înapoi la bancă. Ups. Am terminat aici. şi ridică din umeri de parcă nu a făcut nimic.
Dede- Admin
Iar Jokerul voia să fugă repede, dar Allan îl prinde repede cu o mână de umbră și îl ține în aer ca să nu fugă. Ce facem cu el? Îl decapităm sau ceva? Așa se fac cu trădătorii.. spune el urâcios .
Nu.. Eventual îl luăm cu noi să îl aresteze... Adică îl bagă într-o cuşcă şi îl ţin acolo restul vieţii. şi se uită la Joker, gândindu-se mai atent.
Dede- Admin
Credeți că mă puteți aresta pramatiilor? și se zbate el repede. Din haină scoate un aparat și apasă un buton ca să îl teleporteze de acolo. Se pare că bufonul a scăpat iar. Mi-e lene să merg iar după el . Vreau acasă, mi-e foame. spune Allan de parcă evadarea Joker-ului nu era mare lucru...
Păi oricum aveau să dea iar de el cândva, nu dispărea definitiv. Mda, le dau mesaj celorlalţi să le zic că am rezolvat şi că mergem acasă. apoi scoate iar telefonul. Măcar au rezolvat.
Dede- Admin
Ei bine, Izaya și Akame răspund la telefon și spun că vor veni imediat. Akame mai mult a vorbit cu Jimin prin căutări și a aflat de ce vrea să îl omoare pe Joker. Că deh, ia făcut rău Serenei și posibilului nou copil. De-aia e așa supărat . Totuși, Jimin merge spre casa lui. Cu banii de la bancă trebuie să ia pastilele pt tratamentul blondei . Așa că Akame se teleportează la Cecilia și Alllan. Sunteți ok? Va făcut ceva?
Suntem ok. Nici nu s-a atins de noi. îi răspunde alintându-se puţin. Noroc cu Allan. apoi merge cu ei doi acasă sub forma umbrei şi se opreşte în faţa uşii. Tu de ce ai venit la noi? Cum a fost cu Jimin?
Dede- Admin
A fost ok. Am vorbit cu el de ce vrea să îl omoare pe Joker... El crede că Serena ar putea fi însărcinată și din cauză că Joker-ul a drogat-o.. poate să pățească și fătul ceva...A fost la bancă să retragă niște bani pentru tratamentul Serenei.. îi spune ușor tristă. Că da, lui Akame îi pare rău de copii. Mai ales de cei nenăscuți( că a pățit și ea cu sora ei asta, logic) Dacă e așa, și eu voiam să îl omor. spune și Allan. Din cauză că bufonul ma împușcat s-au stricat hainele... Merg să iau altele și să fac un duș. după intră în casă. Mai târziu apar și Izaya cu Shirley.
Ah, îmi pare rău... Sper să îşi revină. şi acum era şi ea mai tristă. Doar nu putea fi fericită când şi ea voia să fi rămas însărcinată, nu? Pe oricare putea să o răpească şi oricare putea păţii la fel. Trebuia să îl las pe Allan să îl omoare pe Joker când am avut ocazia.
Dede- Admin
Mda... Asta e. și ridică nepunticioasă din umeri și intră în casă. Și cum e băiatul? E ca Jimin sau ceva? întreba și ea curioasă.
Page 95 of 100 • 1 ... 49 ... 94, 95, 96 ... 100