Kanie Mansion
2 posters
Page 19 of 100 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 59 ... 100
Re: Kanie Mansion
Peste o oră. Să ai timp să te pregătești.. completează el,că știa că fetelor le ia ceva timp pt asta.
Bine, să zicem. apoi îi face uşor cu mâna şi închide uşa. De data asta nu o mai încuie. Merge la dulap să vadă ce haine sunt pe acolo pe care să le poată combina ca să meargă la plimbare. Cum era un critic de artă şi modă, era foarte pretenţioasă, dar dulapul nu prea îi oferea multe variante. Îşi ia o bluză strâmtă pe piele pe care o bagă într-o fustă tot strâmtă, care nici nu îi ajungea la genunchi, o vestă de blană peste şi nişte tocuri negre. Îşi pune un lănţic şi o brăţară subţiri şi îşi lasă părul desfăcut. Ia o geantă mare pe care o ţine în mână şi într-o oră fix e gata. Acuma, dacă Izaya vine ca ultimul ''gangsta'' aka delicvent îmbrăcat, o să fie combinaţia letală, adică un dezastru.
Dede- Admin
Ei,o fi el proxenet,dar asta nu înseamnă că nu știe să se îmbrace. Are le el în cămașa cu sacou și cravată. Dar mânecile sunt trase și cămașa ușor desfăcută pt a se vedea tatuajele. Merge la etaj și bate din nou la ușă.
- Spoiler:
Este deschis. îi zice mai tare, ca sa se poftească singur. Ea era gata dar punea mâncare pisicii, sa aibă cât e plecata.
Dede- Admin
Iar el intră calm. Helău. Arăți bine. spune mai prietenos cu un zâmbet micuț și se uită la ea.
Mersi. si se întoarce la el. Și tu. Se pare ca se potrivisera. Fetei îi plăcea al naibii de mult cât de sexy arata Izaya așa, dar normal ca nu putea arata asta. Îl ia de braț și e gata de plecare.
Dede- Admin
Mergem la cazino. îi zice direct și merge cu ea spre mașina lui persoană,una sport de culoare neagră.
La cazino? Oare o sa mă parieze și acolo? Se întreabă în gând, dar nu îi zice nimic lui. Decisese un loc fooarte nepotrivit pentru o întâlnire. Intra în mașină și își pune centura. Ce vrei sa facem acolo? întreabă totuși, căci o macina prea tare curiozitatea.
Dede- Admin
Well,jucăm jocuri precum darts sau poker. Eventual bem ceva. și conduce normal. Se gândea să se ducă undeva mai nou.
Mda, am ieșit la o întâlnire sa mă joc Poker... Ce tare. Știam eu ca nu ne potrivim. si își sa ochii peste cap. Oftează încet și așteaptă sa ajungă acolo, apoi coboară din mașină.
Dede- Admin
Page 19 of 100 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 59 ... 100