Kanie Mansion
2 posters
Page 43 of 100 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 71 ... 100
Re: Kanie Mansion
E bine. Mie îmi place. și o ia de mână,acum find gata de plecare. Era foarte lejer și se simțea bine împreună cu ea.
Eee. Adevărul e ca avea și cu ce sa se laude prin oraș. Ea purta niște sandale cu toc mic ca sa îl mai ajungă la înălțime și ca sa arate mai bine cu rochia. Merg încet sa se plimbe și ajung prin centru unde erau multe magazine, băncuțe și oameni.
Dede- Admin
Iar pisica leneșă doarme acasă. Brunetul cât timp merge cu ea se simțea mândru. Unde începem?
De oriunde... răspunde mai nehotărâța și intra într-un magazin care era aproape de ei doi. Well, așa fac pana se plictisesc și se face seara, adică mai întuneric. Se uitaseră și de chestii pentru copilaș și de haine și de chestii pentru casa lor.
Dede- Admin
Da. apoi alege un restaurant care pare drăguț și elegant și se așează la o masa. O femeie le aduce meniul și se uita ce sa ia.
Dede- Admin
Ce ai vrea? o întreba normal în timp ce se uita la meniu. Se gândea să încerce ceva de-a locului.
Niște somon cu o salata. apoi lasă meniul jos și comanda.
Dede- Admin
Își ia și el ceva legat de pește , dar și un vin. Că știe cât de mult îi plac ei vinurile roșii și să fie cum trebuie. Eu o să îmi fac mâine un credit la bancă pentru club. Tu când începi munca?
Nu știu. Mai întâi să merg la primărie sa văd de transferul locului de munca. Comanda le vine repede ca doar e un restaurant bun și na. Așa ca încep sa mănânce.
Dede- Admin
Page 43 of 100 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 71 ... 100