Kanie Mansion
2 posters
Page 33 of 100 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 66 ... 100
Re: Kanie Mansion
Tot cu excepția nopților în care făcea sex cu Allan dacă erau copii liniștiți. Da. Să zicem că o să mă obișnuiesc cu asta. și chicotește. După își mângâie pisica. Hmm. Oare unde e fratele ăla al tău care a dat puteri pisicilor? Că nu l-am văzut nicăieri.... că da, știa de existența lui Allan.
Um, probabil se pregătește de plecare. A zis ca după ce știe ca toată familia e reunită și în siguranță, o sa plece și el la ai lui. îi explica pe un ton normal și ridica din umeri. Merg sa văd ce face. Tu ai grija de Celia. apoi pleacă din camera și merge înspre a lui Allan. Hei..
Dede- Admin
Ei bine, Levi o ia frumos pe Celia și pisica lui și a micuței fete și toți patru ies afară ca să se joace și să se cunoască. Allan în schimb citește o carte și asculta televizorul. Bagajul lui era cam gata. Doar că îi era lene să plece acuma cu toată zarva asta. Helău, Cecilia.
Um, Levi a întrebat de tine și ar vrea sa faceți cunoștință. și intra în camera lui, închizând ușa în urma.
Dede- Admin
Înțeleg. Și asta când? Acuma? întreba normal și lasă cartea pe sertar. Normal că va face cunoștință, dar nu știe exact când.
Dacă vrei.. și ridica din umeri. Se apropie de el și se pune jos lângă.
Dede- Admin
Asta mai târziu. Că mie o să îmi fie dor de tine, nu de el. și o trage lângă el și se pune deasupra brunetei. O privește lung și cu drag.
Abia aștepta să facă asta. Și mie o sa îmi fie dor de tine. îi zice în șoaptă și după se ridica puțin ca sa îl sărute.
Dede- Admin
Iar el îi răspunde la sărut. Și cât timp se sărută ei pasional, blondul începe să o dezbrace. Să facă sex acuma cât timp mai pot. Că va fi pentru ultima dată.
Corect. La fel face și ea cu hainele lui pana rămân amândoi fără și penisul lui e aproape de vaginul ei. Te iubesc. Sa nu uiți asta.
Dede- Admin
Page 33 of 100 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 66 ... 100