Kanie Mansion
2 posters
Page 66 of 100 • 1 ... 34 ... 65, 66, 67 ... 83 ... 100
Re: Kanie Mansion
Eden încă era adormit, dar cu penisul erect de dimineață. El nu avea un vis. Dar s-a gândit la ce a făcut cu Julietta.
Și prostul ăsta doarme fără nici o treaba, pff. Se plânge si se încrunta. Se pune după peste Eden repede și se freacă iar cu chiloțeii de erecția lui.
Dede- Admin
Și cum o simte peste el normal că se trezește. E puțin poker face. Ce faci? Nu ai văzut că dormeam? zise el înțepat.
Nu ai văzut ca nu mă interesează? întreabă pe același ton și îl apasă mai tare pe erecție. Ii baga mana în boxeri și scoate penisul afară, începând sa îl frece.
Dede- Admin
Iar el normal că geme. Poți măcar să îmi spui de ce vrei să mă călărești așa de dimineață?
Am visat ca facem sex...Și acum vreau și în realitate. îi spune scurt. Chit ca ținea oarecum la virginitatea ei, era foarte uda și i-ar fi plăcut.
Dede- Admin
Mă bucură faptul că ești sinceră. și râde scurt când o aude. Dar nu trecem la sex pe bune că așa vrei tu. Dar cum suntem excitați amândoi... și o mută pe argintie cât să fie în 69. Acum te poți juca cu el cât vrei. și își scoate penisul cât să fie liber. Dar după ce se uită la vaginul ei ud se excită mai tare. Altfel e când vezi asta în față. E roșu în obraji și pentru moment umblă cu degetele acolo.
Juliettei îi convine situația și ia penisul în ambele mâini, începând sa îl frece.
Dede- Admin
El îi dă chiloțeii jos și începe să îi frece vaginul cu două degete, cu mâna dreaptă ca să fie și mai udă. Cea stângă în schimb îi dă o palmă la fund și o strânge bine. Penisul lui se contractează în fața ei și se face mai mare.
Începe şi Julietta să geamă, dar tot îşi face treaba acolo. Acum avansează şi o bagă puţin în gură.
Dede- Admin
Page 66 of 100 • 1 ... 34 ... 65, 66, 67 ... 83 ... 100