Kanie Mansion
2 posters
Page 39 of 100 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 69 ... 100
Re: Kanie Mansion
Femeia știe situația ei și o încurajează. Îl pune acuma pe Klaus să citească. Blondul arogant poveste intenționat cuvintele ca să o ,,imite" pe Aurora. Hans se uită foarte urât la el.
Bella începe sa rada copios de pe treaba asta, dar Julietta deja nu se mai poate abține și îi îngheață buzele intr-un mod discret. Măgar. . Iar.
Dede- Admin
Hans vede asta și se simte mai bine. Ceva asemănător e la Allan. Dar Eden e neinteresat. Klaus scapă de gheață și se uită urât la toți. Supraveghetoarea îi pune la citit și pe ceilalți prunci.
Bella se oprește din ras în momentul ăla. Deja au puteri unii de aici? în timp ce Celia e și ea mai ok acum ca s-a ras și de Klaus. După ce termina toți, Julietta se ridica dar încă se uita la Klaus ca sa fie sigura ca se oprește din copilărie alea.
Dede- Admin
Să zicem că blondul iese în pauză cu sora lui și o lasă pe fetiță în pace. Hans se hotărăște să facă cunoștință cu Aurora. In timp ce Allan se joacă cu băieții,iar Eden se joacă singur. Hei. Eu sunt Hans. și îi zice asta printr-un caiet, gen să comunice prin scris.
Fata e mirata de ce face Hans și îi răspunde cu plăcere Aurora. Încântată de cunoștință. Mersi pentrucând mi-ai luat apărarea. julietta vede ca totul e ok și zice sa se împrietenească și ea cu Celia, ca doar pentru asta e tabăra.
Dede- Admin
Mă bucur. Vrei să fim prieteni? întreba brunetul în timp ce desenează și o față zâmbitoare.
Sigur! îi răspunde ea fericită şi îi zâmbeşte. Era primul copil care îi făcea aşa şi se simţea mult mai bine acum datorită lucrului acesta. Cine sunt părinţii tăi? scrie iar, din curiozitate, că ştia că familiile sunt apropiate, sau chiar rude, dar nu ştia care familie ce copil avea.
Dede- Admin
Pe părinți îi cheamă Shirley și Izaya Kanie. Iar băiatul ăla brunet cu părul lung e fratele meu, Allan. îi răspunde normal. Dar ai tăi?
Mona şi Raizel. Mami mi-a spus că părinţii noştrii sunt cei mai mari şi se cunosc bine. îi răspunde apoi lasă pixul jos.
Dede- Admin
Page 39 of 100 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 69 ... 100