Kanie Mansion
2 posters
Page 40 of 100 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 70 ... 100
Re: Kanie Mansion
Înțeleg. Dacă băiatul blond se mai ia de tine să îmi spui. Și ce zici să bem un suc? întreba copilul normal și politicos.
Bine. apoi cei doi se ridică de la masă. Rozalia se lasă condusă de el, că doar na. Julietta îi vede şi zâmbeşte puţin. O fi ea o serioasă, dar înauntrul ei nu îi plăceau discriminările sau bătaia de joc faţă de cei mai slabi.
Dede- Admin
În timpul ăsta cât timp toți pierdeau timpul,Eden a observat ce au făcut toți în general și a notat în carnețelul lui. Hans nu stie ce puteri are, așa că întreabă: Ce flori ai vrea să îți dau?
Aurora dă repede negativ din cap. Nu rupe florile, te rog. Nu e nevoie să îmi dai flori. apoi îi face semn să meargă în continuare. Nu voia să îşi arate neapărat puterea, dar nici să îl lase să facă rău naturii.
Dede- Admin
Um...Îmi place natura. apoi ridică din umeri şi o ia în faţă, ca să îl determine şi pe el să meargă. Julietta, ca o şefă ce se crede, observă ce a făcut Eden şi se apropie discret de el. Ţii un jurnal? apoi apleacă capul, că poate vede ce a scris.
Dede- Admin
Brunetul a scris intr-un scris indiscifrabil intenționat. A scris urat și cu multe prescurtări ca străinii să nu înțeleagă nimic.Nimic special. Notam ce văd pe aici. și îi zice adevărul cu puține detalii.
Vede şi ea că scrie naşpa aşa că renunţă la tentativa de a citi şi stă în picioare în faţa lui. Şi m-ai notat şi pe mine? întreabă pe un ton mai drăguţ, intenţionat. El e singurul al cărui caracter nu îl ştia şi trebuia să îl tragă puţin de limbă. Shirley 2 clar.
Dede- Admin
Ăă. Am scris câte puțin despre fiecare de aici. Deci da. și ridică din umeri. Ești interesată?
Păi da. Ce ai scris despre mine? Şi ca să-l impulsioneze, se aşează lângă el, destul de aproape.
Dede- Admin
Page 40 of 100 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 70 ... 100