Kanie Mansion
2 posters
Page 96 of 100 • 1 ... 49 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100
Re: Kanie Mansion
Hans îl prinde pe Yuuki în aer și o aruncă spre Julietta. Cu celelalte cozi prinde argintia din spate ca să nu se ferească de atacurile cu sunet ale lui Yuuki. Eden se bagă și el la bătaie și merge să-l atace pe Hans. Dar demonul se apără cu a patra coadă de palmele lui. Ye. Foarte utile cozile asta.
Foarte. Cum era acolo un Foursome foarte frumos şi Julietta era fix la mijloc, se înconjoară într-o bilă de gheaţă care începe să crească tot mai mult. Îl trage şi pe Eden înauntru şi aşa se fereşte de sunetele lui Yuuki şi cozile lui Hans. După, bila se sparge şi toate părţile din ea îi zgârie pe cei doi băieţi.
Dede- Admin
Hans își adună cozile și se aprără de țurțuri. Iar Yuuki se apără cu o barieră. Poate o să lupt pe bune dacă ăștia mai sunt așa enervanți... comenta Eden în timp ce se gândea repede la un plan. Aș putea să le opresc energia. Că controlul minții nu merge la ei că nu-s oameni.
Bine atunci. Eu mă asigur că nu te atacă. şi se întinde puţin, apoi face pe jos numai gheaţă, să le fie mai greu să-şi menţină echilibrul.
Dede- Admin
Așa Eden își face Byakuganul și începe să se bată cu Hans și Yuuki folosind palmele ca să le oprească energia. Totuși era destul de greu singur, așa că are nevoie de ajutorul ei.
Julietta le îngheață membrele lui Yuuki și Hans ca sa putem se mai poată opune, apoi apare în spatele roșcatul uitat și îi îngheață și gura, sa nu poată folosi sunetele. Te-Am prins. îi zice în șoaptă la ureche.
Dede- Admin
Yuuki find un băiat mai inteligent așa, se face în motan și aterizează imediat pe jos. Trece pe sub picioarele ei și acuma el e cel care o prinde de la spate. Ce ziceai? spune roșcatul chicotind. În timpul ăsta Hans cu Eden se bat fizic.
Julietta e mirată dar nu se lasă mai prejos. Face în spatele lor mai sus un bulgăre gigantic de zăpadă şi în lateral numai ţurţuri. Am spus că te-am prins. Pe unde o iei acum? îi zice încrezătoare, nemişcându-se.
Dede- Admin
Yuuki o strânge de umeri și sare dasupra ei repede precum o felină ce e, așa de repede încât nici nu se simțea. Văzând că-i așa de multă zăpadă, eliberează niște valuri de sunete cât să spargă gheața ca să o blocheze pe Julietta.
Gheaţa se sparge în jurul lor şi e ca o ninsoare. Julietta îl prinde de braţ pe Yuuki şi îl trânteşte la pământ. Hai gata. Eu câştig ! şi face Susanoo, apoi îi dă un pumn de îl bagă în pământ.
Dede- Admin
Page 96 of 100 • 1 ... 49 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100