Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 13 of 100 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 56 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 13 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Sun Jun 25, 2017 9:03 pm

Deci erau pe scaunul pe care stătea ea, dar acum ea era deasupra. Ei, îi convine și așa. Îl apasă cu funduletul de erecție și bea sucul în continuare. Hm, unde sunt restul? Am pofta sa înot și sa te las aici singur.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Jun 25, 2017 9:10 pm

Nu-s dădaca lor. Dar am auzit că vor să vadă zona. Că pe lângă plaja de aici mai este o zonă împădurită, dar și diferite magazine locale. și ridică din umeri. Iar ca să îi o dea înapoi, îi dă o palmă mai tare la fund. Să simtă și ea puțină durere. Bruneții vedeau ce făceau toată lumea. Deci avem un cuplu la cum se comportă argintia și nepotul meu.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Sun Jun 25, 2017 9:17 pm

Da, frumuşei. zice şi Shirley care adusese ceva de mâncare în cameră şi dăduse drumul la aerul condiţionat. În Maldives, Julietta se supără că Eden îi dă palma aia şi îl plezneşte şi pe el peste faţă. Nu e vina mea că eşti tu un copil excitat, da? Bruneta începe să râdă când vede asta. Seamănă cu Jannette.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Jun 25, 2017 9:20 pm

Iar el se supără și mai tare și se întoarce. O trântește pe nisip și stă deasupra ei. Nu e vina mea că tu ieși mai mult dezbrăcată. La ce te așteptai? spune supărat și el și o prinde de un sân. Ăla clar că-s eu în tinerețe. Dar fapt aș face asta și acum de eram în situația aia. comentează și Izaya.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Jun 25, 2017 9:30 pm

Suntem la mare, helău! Port un costum de baie! Şi cică tu erai ăla cu gândirea... apoi se încruntă la el şi îl priveşte fix în ochi.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Jun 25, 2017 9:34 pm

Fac strategii, nu-s fătălău. E o diferență. și o sărută repede ca să o domine.Că la cam supărat. Nu-i păsa de ceilalți. Mai ales că zona asta era închiriată doar de ei și cum ceilalți sunt plecați, nu se aștepta să se bage cineva peste ei.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Jun 25, 2017 9:38 pm

Shirley cască ochii şi începe să zâmbească. Sunt agresivi, îmi plac. şi îşi uneşte palmele în semn de bucurie. Julietta nu acceptă asta aşa că îl împinge repede să fie ea deasupra şi îi bagă mâna în boxeri. Ba eşti un mare fătălău.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Jun 25, 2017 9:40 pm

Vrei să joc serios? Fie! și se transformă în forma lui argintie, cea care e mai dezvoltată peste tot. Inclusiv acolo jos și se pune iar deasupra ei. Izaya începe să râdă. Doi orgolioși...Mă întreb cât o să le țină relația.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Jun 25, 2017 9:45 pm

Vezi de ce ai făcut bine că m-ai ales pe mine? Nu te puteai înţelege cu Jannette. şi îşi desface o banană, că în perioada asta caldă trebuie să mănânci sănătos! Julietta încă e supărată, dar simte în mână cum a crescut organul lui şi roşeşte puţin.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Jun 25, 2017 9:50 pm

O lară pe Julietta să se joace cu mâna acolo jos cât vrea în timp ce el începe să o sărute mai apăsat. Izaya bea un suc de portocale. A făcut sex cu bruneta ieri seară și nu simte nevoia să vadă dintr-o banană în ceva pervers. Ei. Pe aia o voiam să îi o trag că mă enerva dar doar atât. Nu e femeie cu care poți face ceva... și râde puțin. Văd că spre deosebire de mine, nepotul a moștenit puterea oculară a celelilalte familii principale. Știi, de unde am luat eu corpul acesta de la acei băieți ce erau pe moarte cerebrală... Am aflat mai mult despre ei și sunt împărțiți în două mari familii. Până acum toți am avut Sharingan sau semne. Cu excepția lui Eden.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 13 of 100 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 56 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics