Kanie Mansion
2 posters
Page 56 of 100 • 1 ... 29 ... 55, 56, 57 ... 78 ... 100
Re: Kanie Mansion
Nu ştiu... Mi-e foame. apoi ridică din umeri şi se uită la el. Bine, scopul ei principal fusese îndeplinit. Acum mai trăgea aşa de timp până îi se făcea somn.
Dede- Admin
Meh, eu sunt deja mâncat. Te poți duce acasă dacă vrei. Eu merg înapoi la hotel. și se ridică în picioare. Te ajut să cobori sau te descurci singură?
Fata se încruntă puţin când aude că el vrea să meargă înapoi la hotel. Păi...Nu vrei să ne mai plimbăm şi pe drum îmi iau eu ceva de mâncat? Chiar vrei să pleci? iar de data asta face pe alintata şi se uită mai tristă la el.
Dede- Admin
Oh. Credeam că voiai să pleci la mâncare acuma direct. Dar dacă vrei să ne plimbăm, desigur. îi răspunde normal și îi zâmbește politicos. Sper doar să n-aibă mofturi la mâncare să mă plimbe tot orașul, totuși.
Acum îi zâmbeşte şi îl ia să coboare muntele. Ar fi vrut să îl ţină cu ea până dimineaţa când se trezea Julietta. Deja era 3 noaptea.
Dede- Admin
Ei sunt ne nici o oră afară. Când se va aproprie de 4 el va pleca oricum. Că pe Hayley o cunoaște de foarte puțin timp. În cele din urmă coboară muntele în câteva minute și ajung la oraș. Ce ai vrea să mănânci?
Mhh...Nu ştiu. Să mergem să vedem. şi ridică din umeri. Face aşa tocmai ca să tragă de timp.
Dede- Admin
Oh. N-ai o mâncare preferată sau ceva? o întreba direct ca să nu tragă ea de timp. Nu îi convine situația asta. Dar asta e.
Păi...Sushi.. Dar sigur este închis restaurantul de unde am mâncat ultima oară. şi se scuză. Continuă să meargă. Poate găseau un non-stop d-ăla şi îşi lua ceva de acolo.
Dede- Admin
Hmm. Da, ăla e închis. Dar știu eu un fast food bun local dacă te tentează. Au mâncare cu foarte mult gust. De regulă eu mănânc la ei un kebab când sunt mort după antrenamente. Nu e cea mai sănătoasă mâncare. Dar e mai bună decât cele de la non stopuri oricum. și o ia înainte cu ea.
Page 56 of 100 • 1 ... 29 ... 55, 56, 57 ... 78 ... 100