Kanie Mansion
2 posters
Page 25 of 100 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 62 ... 100
Re: Kanie Mansion
Corect, fix ăla e motivul. De fapt, aşa cum bruneţii principali au copii, a creat şi Joker ''un copil'' al lui, prin însăminare şi pana mea. Îl moştenea în totalitate şi avea ură pe moştenitorii din toată familia aia gigantică. Klaus a fost ghinionist că a nimerit primul, ce să faci... Bella era cea mai îngrijorată dintre fete. Se schimbă repede în hainele ei şi începe să umble pe acolo furioasă. Să vezi cum vin ai mei de urgenţă aici dacă află de asta. Doamne, şi l-am lăsat singur... Îmi vreau frăţiorul ! se plânge pe acolo. Celia era şi ea cam îngrijorată. N-aveau şi ei o vacanţă liniştită..
Dede- Admin
Liniște-te Bella. Nu trebuie să ne pierdem controlul. și o atinge oe umăr ca să o ajute să se calmeze. Animalele cu puterile lor magice îi zic că Klaus e pe o altă insulă din zonă. Espeon îi trimite o viziune unde-i locul. E plin de soldați și arme. Fratele tău e într-o insulă de pe aici. E plin de arme... S-ar putea să avem nevoie de ajutor... Unde-s Julietta și Eden? Ei erau darnici cu bătaia... comenta Allan la Hans. Că poate știe el ceva. Hans din păcare nu știe nimic și dă din cap negativ. Căcat...Atunci să îi anunți pe mama și papa. E o treabă serioasă aici... după se uită iar la animale Umbreon, ne poți transforma într-o umbră și să ne duci acolo? Dar cum e apă în jurul lor, nu prea funcționează umbrele că nah.. Dar tu Espeon? Ne poți teleporta? de data asta primește un răspuns afirmativ. Pisicuța dă din cap aprobator. Animalele aveau puteri foarte mari ca să-i păzească pe toți în situații de genul acesta. Așa că se pot baza pe ele. O să am nevoie de voi în varianta umană ca să ne batem acolo și să ne înțelegem. le zice normal. Iar animalele se transformă în oameni și-s gata de bătaie.Umbreon cum e un motan loial. Îi zice lui Shirley prin telepatie toate cele întâmplate aici.
Julietta găseşte un tip pe plajă la ora asta şi, cum trebuia să se descarce, îl ia în baia unui club din apropiere şi şi-o trage cu el, protejat, normal. Nu ştia ce fac restul şi nici nu îi păsa. Shirley, adormită, n-avea chef de dramele alea. L-am bătut noi pe Joker şi eram mai puţini ca voi, fără pisici. Sigur vă descurcaţi. Ceau. le zice pisicilor prin telepatie şi aşa se pare că ele n-au altă variantă decât să aibă grijă de copii la bătaie.
Dede- Admin
Dar cum Izaya e ceva mai conștincios, merge el să fie cu ei. Nu de alta, dar preferă să nu îi lase așa liberi că nah. Espeon le dă mesaj lui Eden și Julietta să vină aici să-i ajute. Eden inițial nu voia, dar nu-i permitea conșința și se teleportează acolo. A învățat niște tehnici spațiu timp. Gen să vadă trecutul unei zone. Ca să afle cum se mișcă soldații și chestii strategice de genul. Cel puțin inițial. Dar poate va avea vreodată inteția să se uite la ce-a făcut Julietta. Asta când îi va mai păsa. Că nu îl mai interesează de argintie. Nici nu întreabă de ea de ce nu e cu ei. Ci vorbește cu toți cei prezenți ca să facă un plan.
La ce corp avea argintia, băiatul ăla nu rezistă prea mult aşa că ajuneg şi ea la timp la restul. Era puţin cam ciufulită, dar n-are nimic. Izaya-San? întreabă mirată, dar fericită în acelaşi timp. Aşa putea să îi arate puterea ei şi să-l salveze pe tip, chiar dacă nu îl plăcea neapărat.
Dede- Admin
Izaya știa de ce s-a întâmplat între ea și Eden. Așa că va evita subiectul. Îi face cu mâna. Salut Julietta. Știi ce s-a întâmplat nu? întreba normal. Eden avea harta cu insula aceea pe masă și discutau pe unde să atace prima oară ca să nu fie detectați repede. Umbreon cum e o fire mai atentă, se va uita la Eden și Julietta să nu se certe iar. Că nu e chiar momentul pentru așa ceva! Eden o aude pe Julietta, dar nu o bagă în seamă încă. O implică și pe ea în planul lor, dar mai mult ca un rol secundar. Așa, ca să o înțepe fără neapărat să arate asta. Că-i cunoaște orgoliul.
Oricum ea nu o să asculte planul făcut de Eden şi o să facă ce o duce pe ea adrenalina. Da, Izaya-san. Chiar voiam să îţi arăt ce am mai exersat. zice pe un ton drăguţ, să nu pară supărată din cauza brunetului ăla mic, că n-avea rost să se certe acum.
Dede- Admin
De nu o va respecta planul o să o lase singură. Că n-are nevoie de needucați în echipă. Îmi arăți pe câmpul de luptă. îi zice normal. Ok. Facem mai multe echipe și intrăm fiecare în zonele mai puțin păzite. Precum pădurile dese, dar și peșterile care-s conectate la mare. De atacăm imprevizibil poate iniamicii o să-l omoare pe Klaus. le zice clar tuturor pe un ton serios.
Cu asta era şi ea de acord. Strecurarea până acolo era importantă. Lupta în sine o va decide ea. Nu zice nimic, ba chiar nici nu se uită la el, şi se întinde puţin. Toţi ceilalţi par de acord. Între timp, mascaţii încep să îl bată şi chinuie pe Klaus, făcându-l să piardă nişte sânge.
Dede- Admin
Klaus era la interiogatoriu. Acesta le râde în față ca un vampir arogant ce e și îi scuipă chiar dacă asta îi provoacă și mai tare. Eh, omul și-o face cu mâna lui. Fiecare echipă are câte o pisică cu ei. Cum suntem 8 oameni și 7 pisici, o să facem două echipe de trei oameni și una de doi. Fiecare echipă va o echipă de 2 pisici, respectiv 3 pentru echipa de 2 oameni ca să fie o egalitate. Cu cine vă faceți echipă? întreba copii normal.
Page 25 of 100 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 62 ... 100