Kanie Mansion
2 posters
Page 24 of 100 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 62 ... 100
Re: Kanie Mansion
Tu chiar insişti să te bagi în seamă cu mine? Nu am zis nimic. Sunt surprinsă şi îmi place cum arată fata. apoi ridică din umeri normal şi scapă ''din greşeală'' paharul pe pantalonii lui Eden, că n-a apucat pe rochia ei. Ups. Bănuiesc că acum trebuie să dispari de aici. îi spune cu un zâmbet satisfăcut.
Dede- Admin
Eden se uită urât la ea și bănuiește ce vrea să facă. Așa că dă ordin tuturor celor prezenți cu microfonul să nu se aproprie de ea mai mult de un metru și să uite de orice intenție sexuală cu ea și să uite că el le-a dat ordinul și să se comporte normal. Ah, ce perfectă e abilitatea de a controla mintea. Lumea execută ordinul și se comportă normal ca până acum. Doar că subiectul Julietta nu mai există. Mulțumit, brunetul pleacă din club să-și schimbe cu niște pantaloni de-acasă. Gelozie? Neah. Posesivitate? Nici pe de parte. Eden se comportă așa doar ca să o enerveze. Ură sinceră mai bine spus.
Fata e pokerface şi îi vine să îl dea cu capul de ceva. Bă, prostule, stai aici! Cum îndrăzneşti? Pe mine m-ar fute, nu pe tine, dracu. Ce te interesează cine vrea s-o facă cu mine sau nu?! strigă nervoasă la el şi se ridică repede ca să îl prindă din urmă.
Dede- Admin
Brunetul se face că nu aude și îi vine să râdă. Dar nu zice nimic. Ci pleacă normal din club pe plajă să meargă spre casa lui. Nu înțelege de ce ar vrea ea să se fută cu altcineva. Dar nu-l interesează.
Julietta pleacă şi ea, că doar ce pana ei să mai facă dacă toţi trebuiau să stea la minim un metru depărtare că aşa le-a ordonat deşteptul de Eden.. Dacă tu eşti un plictisitor care nu vrea să petreacă, nu strica distracţia altora măcar. îi zice urâcios în timp ce mergea în urma lui, că doar se îndrepta tot spre casă. Shirley încă îi privea, destul de pasionată. Sigur se fut acum. Le dau maxim 20 de minute.
Dede- Admin
Hă? Ai uitat că tu mi-ai stricat pantalonii? Cum să stau cu ăștia? răspunde acesta țipător la ea, să o certe. Știi ceva? Nu mă interesezi. Fă ce vrei. Am crezut că ne înțelegem puțin. Nu, tu vrei doar să te fuți. Poți să te fuți cu cine vrei și cât vrei. Să nu mai aud de tine. și desface vraja de la depărtare și se depărtează de argintie. Era supărat că se dădea la Yuuki. Acuma era și mai pe față. Iar dacă tot nu-s împreună. N-are rost să mai stea apropriați sau ceva. E aia ca Janette. Dar băiatul e mai răzbunător. Așa eram și eu la vârsta lui. Mda, s-ar putea doar să se întâmple cum am pățit eu cu sora ta. Adică sex odată, de două ori și cam atât. Dar îi dau dreptate.Tipa aia e mai curvă ca blonda aia. Bella recunoaște ce face și e mai ok așa. Nu cum face Julietta. comentează și Izaya mai distant.
Ah, ce proşti sunt. apoi îşi dă ochii peste cap şi stinge. Se pare că n-a avut dreptate cu sexul. Julietta se săturase şi ea pe ziua de azi de Eden. De parcă tu nu vrei doar să te fuţi cu mine.. Dacă eu iau iniţiativa de obicei, nu înseamnă că numai eu vreau. şi cu asta se teleportează de acolo. Nu mai merge acasă, că ştie că o să fie el, aşa că se duce în partea opusă a plăjii.
Dede- Admin
Sunt copii. N-ai ce să le faci. și ridică din umeri. În club toată lumea se distrează. Prietenii lor se întrebau de ce au dispărut Eden și Julietta. Se gândeau că poate doar au ieșit să se certe. Ca de obicei. Eden ia forma lui argintie ca să poată zbura și zboară departe de insulă ca să se antrenze. Așa, să-și descarce nervii.
Pe plajă, argintia se aşează pur şi simplu pe un şezlong, aproape de apă şi se uită nervoasă în zare. M-a făcut curvă indirect...Am terminat-o cu el. Armonia din club însă e oprită pentru că un grup mare de mascaţi dau buzna acolo şi împuşcă pe cine apucă. Toată lumea se sperie şi începe să fugă în diferite părţi, copii despărţindu-se (înafară de Aurora cu Hans, logic). Bella se uită repede după fratele ei, dar vede că e răpit de mascaţii ăia, legat şi adormit. Ea se enervează şi fuge să-i bată, dar dispar repede. Mascaţii îl duc pe Klaus pe o altă insulă, într-o ascunzătoare secretă şi îl bagă într-o cuşcă magică ca să nu scape.
Dede- Admin
Săracul Klaus. După ce mascații pleacă cu Klaus și e mai sigur locul. Vorbește cu Bella despre ce s-a întâmplat că nu a apucat să vadă nimic. Află că Klaus e răpit. Brunetul își invocă toate animalele să-l caute cu puterile lor magice și diversificate. Hans sună la poliție și spune și el cele întâmplate. Eden nu știe nimic că e plecat. Iar Klaus săracul e adormit în cușca aia. Csf. Părul lui mișto prezintă și un risc de atenție către persoanele nepotrivite.
Page 24 of 100 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 62 ... 100