Kanie Mansion
2 posters
Page 30 of 100 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 65 ... 100
Re: Kanie Mansion
Şi Bella avea probleme cu soarele acum, dar stătea pe un şezlong sub o umbrelă. Acum că era vampir complet, pielea ei se albise şi era cam imposibil să se bronzeze, dar stătea afară ca să stea cu prietenii, na. Celia citea o carte, însă mai trăgea şi cu ochiul la Klaus. Ştia că o priveşte şi o cam intimida.
Dede- Admin
Eh, ăsta este prețul nemuriri, fără bronz. Eh, se va obișnuii oricum. Allan ca să fie cât de cât ospitalier când merge să-și ia ceva de băut îi ia și ei. Hans era lângă Aurora în apă. Iar Klaus merge să o salute pe Celia că era liberă. Neața. îi zice normal și scurt. Să se comporte normal ca până acum că nah, nu vrea să fie un stalker. Își pune o umbrelă în spatele șezlongului ca să nu-l arde soarele și se pune și el acolo.
Bună. îi zice şi zâmbeşte. Parcă o făcea mai fericită că o bagă în seamă şi stă lângă ea. Bella începe să discute cu Allan, să se cunoască mai bine, dacă tot rămâneau amândoi singuri. Julietta se opreşte din antrenament şi vine iar pe insula lor. Merge la o cascadă să se spele, că nu voia să treacă pe acasă azi.
Dede- Admin
Te mai doare mușcătura de ieri? o întreba normal în timp ce se umbla pe telefon ca să citească ultimele știri. Ce zici să-ți testăm puterile în seara asta? Ai timp să atragi clienți toată ziua și după să ne mai antrenăm puțin. Să nu amorțim de tot aici. spune Allan relaxat. Deja e obișnuit cu munca ei și nu îl deranjează prea tare. Eden find singur și vede că gașca e ocupată, se plimbă pe insulă să cunoască localnicii. Nu să se fută cu prima necunoscută ca anumite persoane. Ah. E cam liniște pe aici...Unde-s Eden cu Julietta?
Nu ştiu. Şi nu mă mai doare muşcătura. apoi închide cartea ca să se uite la el. Julietta era goală sub cascadă. Plănuia să găsească pe cineva prin oraş după, sau dacă hoinăreşte prin apropiere e chiar mai bine. În seara asta? Sigur. zice şi Bella. Până la urmă, era şi ea curioasă de puterile ei.
Dede- Admin
Mă bucur că nu te mai doare. și îi zâmbește și el. După toată tevatura de ieri nu prea mai am chef de cluburi. Vrei să mergem undeva diseară în mod special? o întreba ca să meargă la un fel de întâlnire împreună. Cool. Am folosit puțin pisicile să-mi spună de persoanele bogate de aici.Aparent vine un ciutan de bani gata după amiază la un hotel. Cel mai luxos de aici. Cred că o să-l vrăjești repede. și da, acuma chiar o ajută cu treaba asta. Aparent Allan cu Bella sunt așa de deschiși încât o ajută și cu munca asta. Hmm. Nici eu nu arăt chiar așa de rău. Poate o să găsesc pe una de-aici să scap de virginitate. Și-așa sunt pe o insulă tropicală. Ce dracu. continua el simplu. Cum toată tevatura asta la deranjat pe Izaya, îl trimite pe Yuuki să aibă grijă de copii. Să aibă scritoarea băiat cu care să se fută Julietta. Că nu o face cu oricine no? În schimb Eden e ceva mai normal. Se plimbă și face poze la oameni, mare, vulcani, absolut toate peisajele frumoase de aici.
Toate peisajele frumoase? Deci şi Julietta goală în cascadă, hăhăhă. Glumesc. Norocul face în aşa fel încât Yuuki aterizează pe insulă aproape de locul în care era fata şi îl aude. Se opreşte din a-şi face baie şi merge aşa, goală, să cerceteze, până dă de el. A venit şi el aici? Oh, perfect. Doar că nu voia să meargă ea la el, ci să vină el, aşa că îi aruncă cu o piatră în cap şi fuge la loc în cascadă. Sigur îşi dă el seama de unde a fost lovitura. Tu de ce mă incurajezi acum să o fac cu mai mulţi? Vrei cumva un procent din bani? întreabă blondina direct, fiind foarte sceptică în legătură cu ce face Allan acum. Celia însă era relaxată. Nu ştiu.. Oriunde.
O plimbare e în regulă.
O plimbare e în regulă.
Dede- Admin
Neah. Doar suntem prieteni și încerc să te ajut când am ocazia. Plus că nu a fost nici greu. Mi-a dat o pisică ziarul de azi și spune aici la știrile mondele. și ridică din umeri. Nu înțelege de ce e ea așa sceptică. Să zicem că o să plimbăm pe aici și mergem oriunde. și după se întinde. Klaus avea în minte și unele chestii perverse că nah, e băiat. Dar nu putea să o zică chiar acum. Că nu-i prost. Yuuki e deranjat de lovitură și fuge repede după zgomotul ce-l făcea ea când trece pe lângă frunze și calcă pe crengi. Tu erai? Ce dracu cauți aici dezbrăcată? o întreba normal. La câte femei a futut Yuuki, nu se rușina când o vedea pe ea goală.
Aolo, deja eşti cu fundul în sus? Hai, vino încoace. şi întinde braţele spre el, total primitoare. Celia acceptă ce zice Klaus şi Bella oftează lung. Bine, e destul de ciudat să mă împingi spre asta, dar cum vrei.
Dede- Admin
Ei. Eu doar te ajut aici. Sunt o persoană foarte deschisă. Doar pentru că n-am avut curajul să fac sex cu cineva asta nu înseamnă neapărat că-s fraier sau că țin de niște principii vechi. Dacă tu te simți bine cu ce faci. De ce să te opresc eu? îi spune prietenesc. Da, se vede la el că are o influență de-a mamei. Că ea e așa deschisă, mai mult ca tatăl oricum. Yuuki o prinde. Măcar să mă dezbrac. Doar ce-am ajuns. și ofătează și își lasă bagajul jos. Ce faci tu aici de una singură?
Page 30 of 100 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 65 ... 100