Kanie Mansion
2 posters
Page 31 of 100 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 65 ... 100
Re: Kanie Mansion
Îmi fac baie, nu vezi? şi îl ajută să se dezbrace, aruncându-i hainele pe uscat, lângă bagaje. După îl ia sub apa care curgea de sus şi începe să îl sărute. Tu ce faci aici?
Dede- Admin
Din ce cunoaște Yuuki, ea nu are pe nimeni. Așa că nu-l deranjează acest comportament al ei mai apropriat. Am venit să văd ce face toată lumea. Dar să zicem că pot să tau la o baie cu tine. și o prinde de fund așa din prima.
Hm, perfect. apoi îl sărută iar. În absenta lui Eden, Julietta de plictisea foarte tare și avea nevoie de ceva sau de cineva care sa o anime. Azi îl alesese pe Yuuki. Spre deosebire de tipul de aseară care fusese o dezamăgire totala, spera ca acum sa fie mai ok. Ti-Ai mai schimbat părerea despre mine sau cum se face ca nu mă refuzi?
Dede- Admin
Am înțeles că ești singurică și ai nevoie de o consolare. îi zice mai seducător și o mușcă de buză. După care o aproprie pe argintie de el mai tare.
Eh, asta era de ajuns pentru ea acum, ca nu își căuta un iubit, ci pe unul cu care sa o facă. Îl trage în peștera de după cascada, ca sa fie mai ascunși și începe sa îi maseze penisul.
Dede- Admin
Cu prezervativ sau fără? o întreba normal în timp ce penisul lui devine erect. Roșcatul mută palmele de la fund la sâni și începe să-i maseze.
Cu, normal. si ii da unul în mana. Îl luase după ce îi dăduse cu piatra în cap. Era pregătită. I-l pune bine pe penis și după începe sa îl maseze de vaginul ei.
Dede- Admin
Îi pune spatele de peretele peșterii și îi ridică ambele piciare cu palmele ca să fie deschisă. Îi o freacă de vagin după care o penetrează și începe să se miște. Iar ca să fie viața și mai frumoasă, Eden se plimba prin pădurea aia să mai facă poze. Aude niște gemete ce îi se par cunoscute, așa că se uită cu camera foto și dă zoom , o vedea pe argintie. Am avut eu dreptate să-i zic curvă. Dă-o dracu. și pleacă de acolo ca să nu mai audă de ea. Nervi încă are. Dar nu vrea să fie plin de nervi din cauza unei persoane. Încă nu o urăște pe Julietta sau ceva, dar e supărat pe ea.
Julietta îl convinsese însfârşit pe Yuuki să o facă cu ea, ceea ce o făcea să se simtă bine, dar parcă sexul cu el tot nu era bun ca sexul cu Eden. Totuşi, geme şi încearcă să se concentreze pe asta, să nu-l facă pe el să se simtă naşpa.
Dede- Admin
Mai ales forma argintie a lui Eden. Spre deosebire de Eden care mai acceptă să fie condus de Julietta așa cu rândul, Yuuki se vede că conduce doar el. Așa că o împinge mai tare spre perete și se mișcă mai repede.
Page 31 of 100 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 65 ... 100