Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 37 of 100 Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 68 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 37 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Sun Jul 16, 2017 3:14 pm

Peisaje în general. Portrete nu fac. Ălea sunt cu grafic. Eu doar pictez. îi explică calmă în timp ce îl priveşte fix în ochi iar o mână de-a ei coboară pe boxeri şi îl strânge puţin.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Jul 16, 2017 3:22 pm

Brunetul o privește și el în ochi și e atent la ce pune ea mâna. Dar o lasă, deocamdată. Atunci ce zici să pictezi marea diseară? Chiar sunt curios de cum pictezi. și continuă subiectul ca să nu deriveze iar la ceva legat de sex.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Sun Jul 16, 2017 3:27 pm

Mh, bine. şi zâmbeşte. Retrage mâna de acolo, să nu îi vadă careva, că ea pur şi simplu era curioasă cum e, nu avea de gând să-i dea o erecţie acum sau ceva. Între timp revine şi Christina şi înfige umbrela în nisip, fără să se bage în seamă.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Jul 16, 2017 3:38 pm

Atunci ce zici să-mi dai numărul tău de telefon? Ca să vorbim și de-acasă. și se întinde iar normal cu fața la soare puțin.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Jul 16, 2017 3:52 pm

Sigur. şi se întinde lângă el. Îi ia telefonul, îi scrie numărul şi după i-l dă înapoi să o treacă el cum vrea.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Jul 16, 2017 4:10 pm

Îi pune normal numele și după repetă și el același gest cu numele lui. Atunci vorbim mai târziu pe telefon. și se ridică în picioare și îi face cu mâna scurt. Pleacă spre plaja lui unde avea el casă și se întinde pe un șezlong acolo. Da, îi se pare Hayley interesantă, dar vrea să fie și singur. Plus că o considera dubioasă pe prietena ei. Poate are ghinion Eden și de la relaxarea cu Hayley dă de gura furioasă a argintinei..
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Jul 16, 2017 4:27 pm

Christina era paşnică, dar nu prea socializa, atâta tot. Hayley nu ar fi vrut să plece aşa repede Eden, dar nici nu putea să-l ţină acolo cu forţa aşa că se resemnează şi merge în apă cu prietena ei. Julietta fusese până acum să se antreneze, dar simte prezenţa lui Eden, că tot erau aproape de marginea plajei şi oricum avea chef de ceartă. Se teleportează fix în faţa şezlongului său şi se uită încruntat la el. Cum a fost sexul cu aia?
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Jul 16, 2017 6:56 pm

Eden era relaxat. Mă așteptam să vi. Dacă jucatul cu țâțele se mai numește sex, sunt vinovat. și ridică din umeri și se uită la ea. Când mai faci sex cu ăla sub cascadă încearcă să fi mai silențioasă. și o înțeapă fix unde o doare, dar fără să arate că-i supărat sau ceva. Și ce-ți pasă ție cu cine fac eu sex? Am înțeles că suntem doar prieteni cu benefici. Nu ești a mea, nu sunt al tău. Nu avem o relație ca să ne intereseze de viața noastră de tot. și continuă pe același ton. O ia de braț și o pune peste el și o privește în ochi atent.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Jul 16, 2017 7:00 pm

Prieteni cu beneficii şi atât?! răspunde deranjată. Atunci de ce te supără că am făcut-o cu Yuuki şi de ce m-ai refuzat înainte? îl priveşte şi ea la fel, fără să fie distrasă de faptul că e peste el.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Jul 16, 2017 7:08 pm

Având în vedere că noi ne certăm și tu ai fost prima care s-a futut cu alții, ce vrei să înțeleg eu mândro? o întreba serios în timp ce o privea în ochi, dar fără să se miște.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 37 of 100 Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 68 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics