Kanie Mansion
2 posters
Page 68 of 100 • 1 ... 35 ... 67, 68, 69 ... 84 ... 100
Re: Kanie Mansion
Eh, lupta asta poate fi descrisă neîncetat pentru ca amândoi au abilități de evadare și se ating mai rar. Se termina ora de antrenament și ei nu mai termina. Noroc cu profesoara care se teleporteaza la ei și le da câte una în cap. Nu va mai teleportați altundeva și întârziați când va bateți.
Dede- Admin
Eden revine la normal și pășește pe pământ. Bine doamnă.... comenta brunetul repede. Acuma ce o să faceți? Ne pedepsiți?
Ea oftează și îi teleporteaza la scoala. La următoarea abatere, da Julietta nu zice nimic. Ea era încă supărată și voia sa îl bata pe Eden, dar vede ca nu se mai poate acum.
Dede- Admin
Aham. Atunci ne mai vedem. îi spune argintiei scurt. Și face pași normali și dă să plece. S-au bătut destul, în plus au și alte ore.
Imediat după ce pleacă profesoara, fata ia o piatra mai mare și i-o arunca în cap. N-am terminat cu tine, sa fie clar!
Dede- Admin
Și normal că îl lovește destul de rău și il doare. Tu nu poți să te comporți ca un războinic cu onoare, gorilo? strigă la ea răutăcios. Aparent fata nu știe altceva decât sa se bata și sa provoace certuri.
Nu se merita cu tine! zice mai tare, iar deranjata de jignirea lui. Pe ciudata aia nu o mai faci gorila, deși e mai grasa ca mine, ă? si acum o baga pe Hayley în conversație, ca nu mai putea sa se abțină.
Dede- Admin
Pe tine te fac gorilă după cum te comporți, nu după cum arăți. îi zice urâcios. Și care e problema ta că mai ies cu ea? Doar o fut. Și tu ai făcut la fel. comentează pe același ton.
Eu am făcut asta o singura data.. zice încă supărată, dar nu mai ridica tonul. Acuma ce sa facă cu comportamentul dacă a mostenit-o în totalitate pe Jannette? Ție pare ca îți place de ea..
Dede- Admin
Având în vedere că este o fată normală cu care pot purta o conversație fără să mă trezesc lovit din senin, normal că mă simt bine cu ea. Eu ți-am tot spus să te controlezi. Dar nu mă asculți niciodată. spune indiferent. Ia tot spus cu frumosul, dar ea tot cum vrea face.
Page 68 of 100 • 1 ... 35 ... 67, 68, 69 ... 84 ... 100