Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 44 of 100 Previous  1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 72 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 44 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Thu Jul 20, 2017 10:31 pm

Cu asta, Celia a doborât recordul de masochism pe care îl putea atinge o fata din familie. Shirley vedea pe camere cu Izaya, ca doar cum sa rateze tocmai faza asta? Chiar dacă e la un hotel, au găsit ei varianta. Nici eu nu as mai fi putut dacă eram în locul ei... si parcă rememorează ziua aceea în care Izaya a abuzat-o ca si-a tras-o cu toți elevii lui. Celia însă încerca, adică își dădea silința aici. Își mișca mâinile mai greu, ca nu avea energie multa, dar tot își duce o mana la penisul lui și începe sa îl frece.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Jul 20, 2017 10:35 pm

E drăguț că-și dă sillința. Nu pare așa răutăcioasă ca tine sau Cecilia. Dar e mai masochistă ca voi. și râde puțin. Klaus se mai joacă cu sânii ei să se excite și el mai repede și apare erecția. Ce udă ești. Așa de mult mă dorești? și își freacă penisul de vaginul ei să mai o chinuie puțin.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Thu Jul 20, 2017 10:46 pm

Pai după ce mi-ai făcut...Normal. îi zice încet și are așa o pofta acum încât își mișca funduletul intr-o parte și în alta. S-a adunat masochismul meu și al Ceciliei probabil și a rezultat Celia. zice în continuare și chicoteste. Dacă o sa fie cu el, o sa ne inrudeasca iar cu blonzii.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Jul 20, 2017 10:50 pm

Iar Klaus deja nu se mai abține și o penetrează pe brunetă. Îi place senzația că e cald, umed și că-l strânge iar el începe să se miște. Meh. Nu-mi convine asta. Dar copii se iubesc, n-avem ce să facem. și se întinde pe patul lui. Sunt ca niște stalkeri bruneții când vine vorba de copii și nepoți.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Jul 21, 2017 5:39 am

Pai au făcut tot ce se putea în viața lor, acum voiau sa se asigure ca și viețile celorlalți decurg ok. Brunetica mai mica începe sa geamă și se lasă moale. La câtă durere a suportat pana acum, mai poate și în ultimele momente.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Jul 21, 2017 10:27 am

Klaus cât timp se mișca se uită la Celia cum geme și cum e în controlul lui. Îi place senzația asta în care el e conducătorul iar ea e cea care îl ascultă. Așa că se mișcă ceva mai repede și o prinde de sâni iar.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Jul 21, 2017 5:18 pm

Și Celia era genul de masochista ascultătoare. Ea prefera sa îl lase pe celălalt sa se bucure cât vrea de ea, ca oricum știa ca are ce oferi. Așa sta cuminte și și geme în continuare.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Jul 21, 2017 8:39 pm

Klaus cum nu a mai făcut sex până acum, nu o va ține mai mult de câteva minute. Simte asta așa că se grăbește nițel și intră în ea mai adânc. Știe că vampirii nu pot face sex cu oamenii. Așa că se folosește de asta ca să o ,,semneze” peste tot ca find a lui. În exterior, dar și în interior. A moștenit posesivitatea de la Serena cu ceva sadism de la tată. Da, Klaus a luat fix părțile ălea mai rele de la blonzi.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Jul 21, 2017 10:52 pm

Ei, mai era curvismul, dar de ăla s-a ocupat Bella. Și Celia știa ca nu poate rămâne însărcinată și îi plăcea ce îi făcea el, așa ca pur și simplu se bucura de moment și îl ia în brațe.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Jul 21, 2017 11:00 pm

Și în sfârșit dă drumul înăuntru. Se lasă îmbrățișat și se așează lângă ea. Nu o să las pe altcineva să te ia. și face pe posesivul în timp ce o ia în brate și el.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 44 of 100 Previous  1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 72 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics